Besplatna registracija

Danas u 20 sati svi na utakmicu Nexe vs Steaua – Izvučeni sretni dobitnici

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Kao što vjerujemo svi znate, danas se igra 6. kolo SEHA GAZPROM lige, a naši Gromovi ovoga su puta domaćini. Naime u goste u Našice nam dolazi ekipa RK Steaua iz Bucuresta.

Nakon što smo imali odličan početak sezone s čak četiri pobjede i jednim porazom, bilo bi odlično da i danas u Našicama ubilježimo nove bodove. Utakmica se igra u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama s početkom u 20.00 sati, a pri tome svakako moramo imati i podršku naših navijača. Ovim putem pozivaju se svi da dođu u što većem broju te gromoglasnim navijanjem podrže naš klub RK Nexe te da svi zajedno proslavimo još jednu pobjedu u SEHA GAZPROM ligi.

Ovom prilikom odlučili smo nagraditi i neke od naših navijača besplatnom ulaznicom te su ovoga puta sretni dobitnici

dok svima ostalima želimo više sreće drugi puta.

Za kraj želimo naglasiti kako je RK Nexe od prošle godine pokrenuo program vjernosti za svoje navijače. Na vama je samo da se besplatno registrirate, preuzmete aplikaciju te uživate u brojnim pogodnostima koje nudi članska iskaznica RK NEXE.

Registrirati se možete online na web stranici RK NEXE ili klikom na link: https://www.cashbackworld.com/hr/registration/partner/95300729