Besplatna registracija

U DOMU EUROPSKOG PRVAKA

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Rukometaši Nexea u glavnom gradu Makedonije igraju jednu od onih „utakmica života“. Za gušt, za nagradu. Ne igraš baš svaki dan s prvakom Europe.
Naravno, to ne znači odmah bijelu zastavu ili slično. Znači samo kako nema pritiska jer u ovakvoj utakmici možeš samo nešto dobiti, nikako izgubiti. Ali, moraš biti pametan i oprezan.
Vardar ima priliku postaviti i rekord lige s najviše osvojenih bodova u sezoni i najboljim učinkom – 17 pobjeda i jednim remijem. Taj rekord za sada drži Veszprem sa 16 pobjeda i dva remija.
Športska dvorana Jane Sandanski ugostit će i završni turnir SEHA Gazprom lige od 13-15. travnja. Sudionici su poznati – uz Vardar tu su i PPD Zagreb, Meshkov i Celje PL.
Do završetka ove SEHA Gazprom sezone Gromove, uz večerašnju, očekuje i utakmica protiv Dinamo Pančeva u nedjelju u Našicama.
Do tada, uživajmo u današnjoj utakmici.
SC Jane Sandanski Skopje ili Arena šport. Početak je u 17.45 sati.

Hrvoje Horvat

Imamo određene zadatke koje moramo ispuniti u ovoj utakmici. Rezultatski imperativ nemamo, znamo jako dobro tko nam je protivnik. Prije svega trebamo tražiti dobru igru u odbrani. Vardar će svaku našu pogrešku kazniti i tu moramo biti koncentrirani. Možemo odigrati hrabru, mušku, čvrstu utakmicu. Cijelu situaciju mogao bi donekle usmjeriti i zdravstveni karton koji je, na žalost, sve deblji i deblji. Vidjet ćemo tko će večeras početi utakmicu.

Josip Jurić Grgić

O Vardaru se sve zna, oni su ove sezone izgubili tek jednu jedinu utakmicu. Ovo je jedna od onih utakmica gdje nema pritiska i moramo je odigrati dobro. Igrati protiv prvaka Europe je nešto fantastično, za ovakve se utakmice živi. Ovo je i nagrada za sve igrače i siguran sam da ćemo se u Skopju pokazati u dobrom izdanju. Od početka trebamo biti pametni i poštivati dogovore s treninga i iz svlačionice