Besplatna registracija

Gromovi zatresli Zagrebom i odnijeli još jednu pobjedu – RK Dubrava – RK Nexe 31:37 (12:20)

Kategorija: premijer liga

U školsko sportskoj dvorani Dubrava u subotu, a u sklopu 4. kola Lige za prvaka Hrvatske odigrana je utakmica između domaćina RK Dubrave i RK Nexe, a rezultat je na koncu iznosio 31:37 (12:20).

U ovoj vrlo lijepoj i nadasve korektnoj utakmici naši Gromovi su pokazali iznimnu snagu i spremnost te pobijedili s dosta velikom razlikom i uzeli vrlo važne bodove u Ligi za prvaka Hrvatske.Vjerujemo kako bi rezultatska razlika bila i kudikamo veća da Hrvoje Horvat i naši Gromovi nisu na koncu utakmice malo popustili na gasu te je zbog toga ovakav rezultat na koncu. Iskreno, očekivali smo kudikamo neizvjesniji dvoboj, ali pokazalo se kako su naše strepnje bile neopravdane, te kako je RK Nexe stvarno utakmicu kontrolirao od početka do samoga kraja. Nakon što smo imali nekoliko lošijih izdanja u Ligi za prvaka RK Nexe pokazuje kako se lako može vratiti na pobjedničke staze te kako klub želi i uz slijedećoj sezoni naviše rangove natjecanja u Europi.

I ovoga puta su odlično igrali Marko Buvinić koji je ubilježio čak 8 golova, Ante Gadža 5 golova, Šipić 4 gola i ostali igrači, a na golu je stvarno bio odličan Perica Lelić koji niti u jednom trenutku nije dao mira napadačima RK Dubrave. Također danas je odlično funkcionirala i obrana što nas itekako veseli, a još kada se vrati naš odlični Marko Mrđenović vjerujemo kako se ni drugi klubovi neće dobro provesti.

Još jednom čestitamo svim igračima i treneru na odličnoj partiji uz najavu kako sada dolazi nekoliko dana odmora, a onda 19.04. 2019. u Našicama u goste nam dolazi PPD Zagreb, te nas vjerujemo itekako očekuje zanimljiva utakmica.

Što o ovoj utakmici misli trener Hrvoje Horvat i igrač Ante Gadža možete poslušati u video prilogu koji slijedi:

Isto tako ako niste pogledali utakmicu u subotu u izravnom prijenosu, možete to učiniti i sada u miru na linku HRS-a:

Liga za prvaka 4. kolo

RK DUBRAVA – RK NEXE 31:37 (12:20)

SD Dubrava
Zagreb
Gledatelja: 250

Suci: Ante Pavić i Mate Torbarina
Delegat: Vojo Musulin

DUBRAVA: Sirotić 2, Dumenčić 4, Ivanković, Volar 3, Družince, Radoš 1, Vinković, Maričić, Medić 9, Topić 1, Godec 2, Marković, Turčić 3, M.Grahovac 1, D.Grahovac 1, Račić 4
Trener: Vlado Šola

NEXE: Lelić, Šipić 4, Gadža 5, Leban 2, Eter 1, Zrnić, Barišić Jaman 4, Car, Buvinić 8, Jelinić, Vida 4, Lončar 1, Lavrič 1, Tomić 3, Jaganjac 3, Celebi 1
Trener: Hrvoje Horvat

SEDMERCI: Dubrava 2/4, Nexe 2/2

ISKLJUČENJA: Dubrava 2 minute (Maričić), Nexe 6 minuta (Lavrič, Tomić, Celebi)