Besplatna registracija

Humanitarna utakmica „Za Robija” u kojoj sudjeluju i članovi RK Nexe

Kategorija: Ostalo

U srijedu 17. travnja u školsko sportskoj dvorani Brod u Slavonskom Brodu odigrati će se humanitarna utakmica između rukometnog kluba Brod i selekcije rukometaša Slavonije i Baranje.

Ovom humanitarnom akcijom u kojoj će sudjelovati rukometaši diljem Slavonije skupljati će se novčana sredstva za pomoć rukometašu Robertu Filipoviću koji je teško obolio te sada treba pomoć. Mnogi rukometaši odazvali su se pozivu RK Brod te se očekuje lijepa sportska i humanitarna priredba u kojoj će sudjelovati i nekoliko igrača iz Našica i RK Nexe.

Utakmica se igra u Brodu, 17. travnja s početkom u 18 sati, a ovim putem pozivaju se gledatelji da se u što većem broju odazovu ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji te pomognu svojim novčanim prilozima U situaciji u kojoj se našao Robert Filipović svaka kuna je dobrodošla.

Više je načina na koji možete sudjelovati:

  • uplatom na račun, a potrebni podaci su:
  • Akcija Dođi i ti… Za Robija!
  • Mato Filipović
  • Ninska 5, Slavonski Brod
  • HR 9723400093102524568
  • Za Robija

Pomoći možete također dolaskom na utakmicu i kupnjom ulaznice u iznosu od 30 kuna kao i kupnjom sportske opreme koju daruju proslavljeni hrvatski rukometaši uz dres igrača RK Nexe Halila Jaganjca i loptom sa potpisom svih igrača RK Nexe.

Ovom stvarno potrebnom humanitarnom akcijom uključili su se kao dio selekcije Slavonije i Baranje mladi igrači RK Nexe Bruno Čuić, Tomislav Kvastek, Marin Greganić, a prisutan kao stručni stožer će biti Ivan Tomičić, dok će igrati također i našičani Ivan Vulić te Edi Vešligaj.

Isto tako preko RK Nexe organiziran je i autobus pa svi oni koji budu željeli mogu se javiti na telefon 091 111 0491 (Ivan Tomičić).

Lijepo je znati kako su se svi klubovi u našoj regiji ujedinili u ovoj akciji, da će svi rado sudjelovati, dok svi igrači jedva čekaju da bar svojim dolaskom mogu pomoći mladom rukometašu.