Besplatna registracija

KAO NAJLUĐI RINGIŠPIL

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Vraćamo se utakmici u Pančevu s malo detaljnijom analizom.
Ukoliko je niste vidjeli uživo, pogledajte reprizu pod obvezatno. Ili barem najbolje trenutke na kraju ovoga teksta.
Prvo izjave – Mario Tomić i Pavle Banduka.

Otvaranje – odlično! Poveli smo 0:3 na krilima nepropusne obrane.
Nakon toga slijedi domaća serija 4:1 pa ponovo naša 0:3. Tu razliku držimo sve do 22.minute, bilo je tada 6:9. Uz, ne znam ni sam koliko propuštenih prigoda za povećanje vodstva.
Nismo uspjeli utakmicu usmjeriti u mirne vode našeg vodstva već smo, dapače, domaćom serijom 6:0 stigli u zaostatak od tri gola.
Osam smo minuta bili bez gola, u osam smo minuta primili golova koliko i u prve dvadeset i dvije minute utakmice.
U nastavku je prednost domaćina čak i porasla te u nekoliko navrata iznosila +4.
Vratili smo se i poveli osam minuta prije kraja. Jedan za nas pa neriješeno pa jedan za nas pa opet iks pa jedan za nas pa naš Kristian Pilipović brani sedmerac njihovom Aleksandru Pilipoviću
I onda ta već opisana luda završnica.
Nismo iskoristili sedmerac za +2, primili smo gol, a par sekundi prije kraja ne zabijamo iz izrađene akcije. Domaći golman Dušan Petrović samo je potvrdio epitet igrača utakmice…ukupno je obranio 14 udaraca igrača Nexea.

Nismo pobijedili u utakmici u kojoj smo protivniku ukrali 17 lopti (Marko Mrđenović sam 5 komada)!! Znači igrali smo obranu. I to dobro. A u isto vrijeme, u 60 minuta, nismo imali niti jedno isključenje. I napravili smo tek jedan sedmerac, minutu i nešto prije kraja…
„Falili“ smo 20-ak udaraca, kontri, zicera. Nafulali smo se valjda za cijelu sezonu.
Osvojili smo bod ili izgubili dva? Bliži sam ovoj drugoj konstataciji, puno bliži.
Miljan Bunjevčević je bio najraspoloženiji Dinamov strijelac sa sedam, a Gromove su predvodili Marko Buvinić s osam i Saša Barišić Jaman sa sedam zgoditaka.
U subotu je derbi u Našicama. Dolazi PPD Zagreb. Još jedna prilika za punu dvoranu i vrhunsku atmosferu. I bolju predstavu Gromova od ove viđene u Pančevu.