Besplatna registracija

Konferencija za novinare uoči utakmice SEHA Gazprom lige RK Nexe – RK Meshkov Brest

Kategorija: SEHA Gazprom liga

U srijedu u Našicama igra se posljednja utakmica redovnog dijela SEHA Gazprom lige u kojoj će RK Nexe ugostiti ekipu RK Meshkov Brest. Obje ekipe osigurale su Final Four SEHA lige koji će se održati od 2. do 3. travnja 2019. godine upravo u Brestu u Bjelorusiji. Ova utakmica je prilika za naše vjerne navijače da još jednom pozdrave Gromove koji ove godine imaju odličnu sezonu i da uživaju u lijepoj rukometnoj predstavi.

Uoči utakmice održana je i konferencija za novinare na kojoj su trener Hrvoje Horvat i lijevo krilo Marin Jelinić govorili o stanju u našoj ekipi nakon serije napornih utakmica.

Utakmica se igra u srijedu 13.3.2019. u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama s početkom od 17.30 sati te se pozivaju navijači da dođu podržati naše Gromove u zadnjoj domaćoj utakmici u SEHA ligi u ovoj sezoni. Ulaznice za utakmicu se osim na ulazu u dvoranu mogu kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prijenos za one koji ne mogu doći u dvoranu će biti na Arena Sport 1 programu.