Besplatna registracija

U MIRU I TIŠINI BAD BOLLA

Kategorija: nexe2

Stigli smo u Njemačku i smjestili se u hotel Seminaris u Bad Bollu, toplicama udaljenima sedam kilometara od Goppingena.
Ovdje će Gromovi, u apsolutnom miru i tišini, odraditi posljednje pripreme za sutrašnju utakmicu 1.kola C skupine EHF kupa.
Trener Hrvoje Horvat i njegov stručni stožer analizirali su protivnika pa će, tijekom videa i sastanaka (svakih nekoliko sati op.a.), igračima prenijeti sva zapažanja i taktičke zamisli.
Uistinu jedva čekamo sutrašnju utakmicu, bit će to prava rukometna poslastica.
Goppingen je jučer izgubio u Wetzlaru 34:27, nakon što su vodili na poluvremenu 17:16. Schiller je zabio 10, Šešum 5, Bagersted 4, a naš Kozina dva.
Imaju domaćini problema s ozljedama, ali imamo ih i mi. I većih nego oni. U Njemačku nisu doputovali Mrđenović te Barišić Jaman, a naša medicinska služba ima pune ruke posla i s kadrom koji će sutra igrati.
No, tako je kako je.
Kako već rekoh jučer, prijenos utakmice Goppingen-Nexe najavljen je na EHF TV-u (u 19.30 sati), a istu će danas najaviti Matjaž Brumen (i usput se predstaviti našičkim ljubiteljima rukometa) te Danko Justić, novinar radio Našica.