Besplatna registracija

Najava utakmice – RK Nexe vs HC Tatran – Osvoji besplatnu ulaznicu

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Već nekoliko dana svi koji vole rukomet, a pogotovo RK Nexe pričaju o utakmici koja je pred nama. Naime, RK Nexe i HC Tatran u nedjelju 03.02.2019. godine igraju jednu vrlo važnu utakmicu u kojoj bi naši Gromovi ukoliko pobjede već sada osigurali tako željeni Final four SEHA Gazprom lige. Iako nije zadnje kolo u pitanju, već s ovom pobjedom rukometni klub Nexe bi osigurao dovoljan broj bodova kako bi igrali u završnici ove vrlo jake rukometne lige.

Do sada su se RK Nexe i klub HC Tatran susreli 11 puta i od toga je klub iz Slovačke dobio 7 puta, a naši su uspjeli pobijediti 2 puta, te su dvije utakmice prošle bez pobjednika. U gostima prošle godine 03.10.2018. smo od Tatrana izgubili za samo 2 gola razlike, a iste godine u prošloj rukometnoj sezoni smo također kod njih igrali izjednačeno 26:26.

Zbog tako velikog uloga koji je pred nama, vjerujemo kako će igrači i trener Hrvoje Horvat pripremiti dobru taktiku, a na navijačima je da dođu i naše Gromove podrže te im budu 8. igrač. Gromoglasno navijanje i dobra atmosfera u dvorani je sigurno vrlo važan faktor koji može itekako odlučiti o pobjedniku pa ovom prilikom pozivamo sve navijače da dođu u nedjelju 03.02.2019. godine u 19 sati i budu dio ovog spektakla koji se sprema.

   Osvoji besplatnu ulaznicu

Za kraj moram napomenuti kako RK Nexe i ovoga puta daruje svoje navijače s 10 besplatnih ulaznica. Na onima koji žele sudjelovati u nagradnoj igri je samo da upišu „Volim RK Nexe” te očekuju izvlačenje sretnih dobitnika u 12 sati u nedjelju.

Idemo po novu pobjedu!!! Vrijeme je za Gromove s Krndije!!!