Besplatna registracija

Navijači RK Nexe u sve većem broju prate svoje omiljeni klub i na gostujućim utakmicama

Kategorija: Ostalo

Zahvaljujući odličnim rezultatima u zadnjih nekoliko godina našeg rukometnog kluba Nexe, povećava se i broj navijača Gromova. Jedan od lijepih primjera kako je rukomet i RK Nexe postao popularan govori i činjenica kako je na zadnjoj utakmici ubilježen rekordan broj gledatelja čak 2560, što je ujedno i maksimalan kapacitet dvorane. Vjerujemo kako su za takav skok popularnosti zaslužni svakako igrači koji daju sve od sebe, kao i vodstvo kluba koji ulažu u sve segmente u rukometu, od prve ekipe, mlađih kategorija pa sve do promocije i podrške navijačima. To sve prepoznaju navijači RK Nexe te svoj omiljeni klub prate u korak kuda god da kreću. Tako, osim što dvorana kralja Tomislava ponekad zna biti premala za takav veliki interes, navijači svoje Gromove prate i na gostujuće utakmice te nije rijetko da odlaze na put dug i nekoliko stotina, ako ne i tisuća kilometara.

Tako je i danas rukometni klub Nexe i predsjednik Josip Ergović organizirao autobus za prijevoz najvjernijih navijača u daleki Györ u Mađarskoj. Naime, kao što smo i najavili danas se igra utakmica prvog kola EHF kupa, grupna faza, a prvi naš protivnik je Grundfos Tatabanya. Znamo kako sigurno neće biti laka utakmica, ali upravo zbog toga, našim igračima je dobar vjetar u leđa i spoznaja kako će ih i ovoga puta podržati navijači.

Utakmica se igra danas 8.2.2019. s početkom od 19:00 sati, te ovom prilikom želimo poželjeti sretan put navijačima, dobru utakmicu našim Gromovima i tako željene bodove.