Besplatna registracija

Odličan nastup igrača iz RK Nexe na pripremnoj utakmici reprezentacije Hrvatske za Svjetsko prvenstvo – Hrvatska vs Crna Gora (34:22)

Kategorija: Ostalo

U sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u rukometu hrvatska rukometna reprezentacija odigrala je jučer u Poreču prvu pripremnu utakmicu na HEP Croatia kupu protiv reprezentacije Crne Gore te pobijedila s visokih 34:22.

Prvo poluvrijeme je završilo 14:12, a u drugom naša reprezentacija pojačava tempo te lomi otpor reprezentacije Crne Gore i utakmica završava uvjerljivom pobjedom s čak 12 golova razlike. Izbornik Lino Červar na utakmici je isprobao sve igrače koji su na pripremama, a u drugom poluvremenu priliku su dobili i igrači iz RK Nexe Halil Jaganjac koji je postigao tri gola, te Ivan Vida i Marin Šipić koji su postigli po dva pogotka, a svi su pokazali vrlo dobru igru kako u napadu tako i u obrani.

Nakon Utakmice Izbornik Červar među ostalim pohvalio je i igru svih mladih igrača te istaknuo da to potiče i starije igrače da budu još bolji u utakmicama.

Danas s početkom od 20 sati hrvatska rukometna reprezentacija igra i drugu pripremnu utakmicu protiv reprezentacije Italije u kojoj je Hrvatska izrazit favorit.