Besplatna registracija

Održan 8. KUP 107. Brigade HV

Kategorija: Ostalo

Ovog je vikenda u Valpovu održan 8. Kup 107. brigade Hrvatske vojske.

U četiri utakmice, prvo mjesto pripalo je ekipi Handball Team Slavonia. Turniru su prisustvovali predstavnici udruga iz Domovinskog rata, a turnir je prigodnim riječima otvorio gradonačelnik Matko Šutalo. Nakon turnira, u hodniku dvorane dečki su se mogli počastiti pizzom i hladnim pićima.

[1/2] RK Valpovka – RK Osijek 18:14
Jako borbena utakmica od samoga početka. Prvi dio utakmice je pripao Osječanima, ali Valpovka pred kraj ubacuje u brzinu više te uspijeva preokrenuti i doći do pobjede od četiri razlike.

[1/2] HT Slavonia – RK Nexe 27:19
Uvjerljiva pobjeda Slavonskih rukometaša na otvaranju turnira. Od samog početka utakmice je postojala samo jedna momčad na terenu. U drugom poluvremenu dečki još ubrzavaju ritam te na kraju dolaze do uvjerljive pobjede.

[3.m] RK Osijek – RK Nexe 21:23
Fenomenalnu utakmicu odigrali su ovi Slavonski velikani. Nexe u početku utakmice podiže svoju prednost na dva pogotka te uspijeva to održavati do samoga kraja. Osijek je imao napad za izjednačenje pet minuta prije kraja, ali ga nisu uspjeli realizirati te treće mjesto danas odlazi u Našice.

[1.m] RK Valpovka – HT Slavonia 8:14
Pravu borbenu utakmicu su uspjeli odigrati naši današnji finalisti. U utakmici s malo golova i odličnim obranama pobjedu su uspjeli izvući reprezentativci Slavonije. Držala se Valpovka do 6:6, ali dalje nije moglo. Bilo je ovo odlična utakmica za pogledati.

Osim pehara, dijelile su se i individualne nagrade:
Najbolji vratar: Antonio Kampić (RK Osijek)
Najbolji strijelac: Stjepan Javorček (RK Nexe)
Najbolji igrač: Matko Moslavac (HT Slavonia)