Besplatna registracija

Parovi završnog turnira bit će poznati nakon odigravanja posljednjeg kola – RK Nexe vs RK Meshkov Brest

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Kraj redovnog dijela sezone SEHA Gazprom lige izgleda odlično, točnije nismo mogli poželjeti bolji završetak. Rukometni klub Nexe trenutno drži drugo mjesto iza Vardara, a ispred PPD Zagreba i četvrtoplasiranog Meshkov Bresta. Upravo ovakvim vrhunskim rezultatom RK Nexe ponovo ispisuje povijest, i iz dana u dan i utakmicu u utakmicu sve smo bliže najboljoj rukometnoj godini ikada.

Danas je pred nama je još jedna vrlo važna utakmica, koja će odlučiti redoslijed na tablici SEHA lige, a ujedno i parove polufinalnih utakmica Final Foura koji će se igrati 2. i 3. travnja.

Tako nam danas u goste dolazi vrlo jaki protivnik Meshkov Brest koji je već dva puta igrao u finalu, a trenutno je 4. na tablici SEHA lige. Ukoliko pobijedimo u današnjem ogledu RK Nexe bi učvrstio mjesto u samom vrhu tablice, a da li bi zasjeli na prvo mjesto ovisi o broju golova i međusobnim susretima. Danas ujedno utakmicu igraju i PPD Zagreb i Tatran Presov te će se tek nakon tih utakmica znati pravi konačni poredak.

Utakmica RK Nexe vs Meshkov Brest igra se danas u 17:30 sati pa se i ovoga puta pozivaju navijači da dođu u dvoranu kralja Tomislava, ponesu sa sobom navijačke rekvizite i gromoglasnim navijanjem budu osmi igrač Gromova. Vezano uz navijače, od prije nekoliko dana RK Nexe nabavio je nove navijačke šalove koje će se moći kupiti i prije današnje utakmice.

Za kraj napominjemo kako je RK Nexe prije nekoliko dana ponovo organizirao nagradnu igru za besplatne ulaznice za današnju tekmu, a ovoga puta ulaznice osvajaju:

Zrinka Vrabac
Katarina Javorček
Andro Ostović
Ena Silvije Koprivčić
Marijana Cahun
Ivana Knežević
Željka Hrastov
Helga Grabar
Marija Jurčević
Senka Tomljanović

Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima želimo više sreće te kako ulaznice mogu kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, kao i na ulazu u dvoranu prije samog početka tekme. Prijenos za one koji ne mogu doći u dvoranu će biti na Arena Sport 1 kanalu.

 

Isto tako, svi koji ste se registrirali besplatno preuzmite aplikaciju i imate svoju RK Nexe karticu uvijek uz sebe na svom telefonu. Pravu karticu preuzmite na info pultu na današnjoj utakmici. Ako još niste registrirani učinite to sada na link: https://www.cashbackworld.com/hr/registration/partner/95300729