Besplatna registracija

POČINJE MALA LIGA PRVAKA!

Kategorija: EHF kup

Čekali smo, čekali i dočekali.
Rukometaše Nexea u subotu očekuje utakmica 1. kola C skupine EHF kupa.
Prvi je protivnik odmah i najatraktivniji, ali i najzahtjevniji – njemački Frisch Auf Goppingen ovo je natjecanje osvajao zadnje dvije godine. I još dva puta prije toga (2011. i 2012.).
Klub je to izuzetno bogate povijesti, osnovan davne 1896. Dvostruki prvak Europe (1960. i 1962. davno, ali ipak…), sedam su puta bili prvaci Zapadne Njemačke.
Uz pregršt kvalitetnih njemačkih igrača u klubu igra i sedam stranaca, a jedan od njih posebno nam je drag. Krešimir Kozina dvije je godine bio član Nexea, od 2011. do 2013. kada odlazi u austrijski Alpla Hard pa u njemački Flensburg, Fuchse Berlin i sada Goppingen.

Večeras imamo teško gostovanje u Wetzlaru tako da nećemo imati puno vremena za pripremu utakmice protiv Nexea. Objasnio sam suigračima snagu mog bivšeg kluba i sigurno ćemo u subotnju utakmicu ući maksimalno ozbiljno. Drago mi je što ću vidjeti stare prijatelje i suigrače, nadam se dobroj utakmici i našoj pobjedi.

Šokre, sretno večeras…o suboti ćemo još razgovarati.

Veliko je zanimanje za utakmicu od strane naših ljudi koji žive i rade u Njemačkoj pa tako podrška Gromovima neće izostati ni u subotu.
Informacija za sve vas koji nećete moći doći – prijenos utakmice Goppingen-Nexe najavljen je na EHF TV-u (subota, 19.30, http://www.ehftv.com/int/livestream/frisch-auf-goppingen-nexe-nasice).
Još malo o utakmici, sada iz našeg kuta. Hrvoje Horvat i Marko Buvinić.