Besplatna registracija

PPD Zagreb – Nexe 34:27 (18:15)

Kategorija: premijer liga

Danas je u Zagrebu u Kutiji šibica, u vrlo vrućim i sparnim uvjetima odigrana vrlo lijepa utakmica između domaćina PPD Zagreba i naših rukometaša iz RK Nexea.

Nažalost, Zagreb se i ovoga puta pokazao kao pretvrd orah te je Nexe izgubio s 34:27.

Nakon vrlo dobrog početka i našeg prvog vodstva, Zagreb polako pritišće na krilima golmana Kastelica i povećava vodstvo iz minute u minutu. Nažalost, našim golmanima očito nije bio dan, a to su koristili domaćini. Ipak, tračak nade pokazao se početkom drugog poluvremena te je lijepa i učinkovita igra prešla na našu stranu i u jednom trenutku Nexe smanjuje na minimalnu prednost od +1 za Zagreb. Nažalost, tu sve i staje te PPD Zagreb iz minute u minutu ponovo povećava svoje vodstvo te u jednom trenutku su na čak +9. U tom trenutku Nexe ponovo malo pritišće i smanjuje, ali ipak nedovoljno i utakmica završava s +7 sa Zagreb.

Na kraju možemo biti sretni jer drugo mjesto u Ligi za prvaka koje je osvojio Nexe, srebrna medalja i ulazak u SEHA ligu je veliki uspjeh kako za klub, tako i za cijele Našice.

Premijer liga za prvaka 10. kolo

RK PPD Zagreb – RK Nexe 34:27 (18:15)

Kutija Šibica,  Zagreb

RK NEXE: Lelić (2 obrane), Šipić 6, Gadža 2, Leban 1, Eter 1, Zrnić 3, Mrđenović, Barišić-Jaman 8, Baričević, Buvinić 6, Greganić, Grgić, Lavrič, Tomić, Pilipović (2 obrana)

Trener: Hrvoje Horvat

RK PPD Zagreb: Mrakovčić 2, Lučin 1, Pavletić 2, Kontrec, Vori 3, Marković 1, Horvat 8, Valčić 1, T.Valčić 1, Ravnić 1, Bičanić 7, Pavlović 5, Kastelic 2 (8 obrana)

Trener: Zlatko Saračević

Isključenja: NEXE 6 minuta (Lavrič, Tomić)

Sedmerci: NEXE 4/4, PPD Zagreb 2/3