Besplatna registracija

SEHA PREMIJERA 2018. U NAŠICAMA

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Bila su već dva sata ujutro s nedjelje na ponedjeljak kada smo stigli u Našice. Povratak iz Njemačke bio je naporan, a rukometaše Nexea već je u ponedjeljak poslijepodne čekao novi trening. I završna priprema za današnju utakmicu SEHA Gazprom lige protiv Meshkova iz Bresta. Bjelorusi za sada drže četvrto mjesto lige, posljednje koje osigurava završni turnir i borbu za regionalne medalje.
Gromovi su odlično odigrali protiv Goppingena, nedostajalo je malo sreće i koncentracije pri kraju iako nam na ruku nisu išle ni neke odluke baš bjeloruskih sudaca. No, ta je priča završena.
Želja je svima još jednom ponoviti dobru igru, iznenaditi favoriziranog protivnika i spreman dočekati slijedeći EHF izazov – u nedjelju nam dolazi prvak Finske.
Idemo korak po korak, danas se u 17.15 vidimo u našoj dvorani. Meshkov dolazi prepun zvijezda, posebno nam je drago ponovo vidjeti naše Ljubu Vukića i Ivana Pešića.
Prva utakmica SEHA Gazprom lige 2018. godine u Našicama sigurno će biti veliki magnet za naše navijače pa se svi zajedno veselimo još jednom prazniku rukometa u našem gradu.

Hrvoje Horvat, trener Nexea

Nemamo puno vremena za pripremu, nakon EHF utakmice u Goppingenu već danas nam u okviru SEHA Gazprom lige dolazi Meshkov, prvak Bjelorusije i sudionik Lige prvaka. No, znamo mi sve o njima kao i oni o nama. Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme na utakmicu u Brestu u prvom dijelu sezone, ali su nas na kraju lagano pobijedili. U Našicama se moramo postaviti bolje i čvršće, želimo im pružiti dobar otpor tijekom svih 60 minuta utakmice. Oni su favoriti, a mi čekamo svoju priliku kako bi uzeli bod(ove).
Izostanci odnosno ozljede nam i dalje stvaraju probleme. U momčad bi se trebao vratiti Barišić Jaman dok će Mrđenović i Jelinić još pričekati s povratkom na teren.
Tijekom veljače i ožujka nas očekuje puno značajnih utakmica pa vjerujem kako će rukomet našim navijačima biti na vrhu liste prioriteta. Nadam se velikom broju naših navijača na svakoj slijedećoj utakmici i njihovoj podršci na putu do novih uspjeha. Podrška nam je uvijek potrebna, puno je lakše igrati uz vjetar u leđa s tribina.

Patrik Leban, igrač Nexea

Očekuje nas još jedna teška utakmica, još jedan veliki izazov. Znamo svi snagu Meshkova, to je jedna od jačih europskih momčadi u ovom trenutku. Mi želimo odigrati što je kvalitetnije moguće i iznenaditi protivnika. Želim pozvati naše navijače neka u što većem broju dođu na utakmicu i podrže nas.

Sergey Bebeshko, trener Meshkova

Nexe sada igra puno bolje nego u prvom dijelu sezone, potvrđuju to i njihovi rezultati u 2018.godini. Nama nije nikada bilo lako igrati u Našicama, zadnju smo utakmicu ovdje izgubili i toga se još uvijek dobro sjećam. Danas ćemo dati sve od sebe kako bi pobijedili.

Andrei Yurinok, igrač Meshkova

Ovo nam je već šesta utakmica u veljači, nitko od naših protivnika nije imao takav raspored. No, naš cilj ostaje isti – želimo na F4 SEHA Gazprom lige i napravit ćemo sve kako bismo u tome uspjeli.