Besplatna registracija

STIŽU NAM NIJEMCI, FINCI I SLOVENCI

Kategorija: EHF kup

Ponovimo – rukometaši Nexea igrat će u skupini C grupne faze EHF kupa protiv njemačkog Frish Auf Goppingena, finskog Cocksa i slovenskog Kopra!
Zanimljiva skupina, definitivno. Hoće li nam biti i dobra vidjet ćemo početkom travnja kada završe sve utakmice.

A raspored naših utakmica izgleda ovako:
1. kolo Goppingen-Nexe 10/11.02.2018.
2. kolo Nexe-Cocks 17/18.02.2018.
3. kolo Koper-Nexe 24/25.02.2018.
4.kolo Nexe-Koper 03/04.03.2018.
5. kolo Nexe-Goppingen 24/25.03.2018.
6. kolo Cocks-Nexe 31.03./01.04.2018.

Hrvoje Horvat, trener Nexea

Goppingen je dvostruki pobjednik ovog natjecanja, bili su najbolji posljednje dvije godine. To je momčad koja pobjeđuje Kiel, Loewen i ostale vrhunske Bundesligaše. Ne trebamo ih precijeniti, ali ni podcijeniti. Ovo je veliki magnet koji će i svjetske i europske medije dovesti u Našice.
Cocks je vrlo ambiciozna momčad, igrali su i kvalifikacije za Ligu prvaka ove sezone. Vrlo nezgodna i jaka momčad puna internacionalaca.
Nemojmo se zavaravati, ni Koper nije lagan protivnik.
Ako ćemo mi biti pravi, ako ćemo biti koncentrirani na sebe i svoju igru onda možemo sa svima igrati. Isto tako i obrnuto – ako ćemo imati ozlijeđenih igrača i ako nam igra neće biti na kvalitetnom nivou onda ne možemo igrati protiv nikoga u EHF kupu.
Ne treba previše pričati o izvlačenju i sreći nego trebamo skupiti glave i napraviti pravu priču. Treba ujediniti Našice i cijelu Slavoniju i Baranju, svi zajedno moramo napraviti sve za povijesni uspjeh. Imamo priliku napraviti nešto što ni jedan športski kolektiv s ovog područja nije napravio.
Što nam je cilj? Pa naravno, cilj nam je četvrtfinale. Cilj nam je i Final4 ovog natjecanja. Dat ćemo sve od sebe kako bi bili što bolji. Treba ići stepenicu po stepenicu, trebamo paziti na svaki korak. Ne trebamo previše gledati u budućnost i igrat se s prognozama.