Besplatna registracija

Tomi Vozab vodeći strijelac SEHA GAZPROM lige

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Nakon odigranih 5. kola SEHA GAZPROM lige RK Nexe nalazi se na visokom trećem mjestu, a treba isto tako istaknuti da je naš igrač Tomi Vozab trenutno prvi strijelac lige s 30 postignutih golova.

Nakon nekoliko utakmica koje su iza nas, pokazalo se kako je povratak Vozaba u klub odličan potez, jer je naš novi – stari Grom svojim igrama i golovima uvelike pridonio uspjesima ekipe u novoj sezoni SEHA lige.

Man of the match: Tomi Vozab (Nexe – Zeleznicar 1949)

Tomi Vozab continues his fine form for RK NEXE Našice! This time, he scores 10 goals, as Nexe record their fourth win to start the season. Dream season in Nasice? 😎💪

Objavljuje SEHA – Gazprom League u Srijeda, 19. rujna 2018.

U međuvremenu, naši Gromovi vrijedno treniraju i pripremaju se za utakmicu 6. kola SEHA Gazprom lige protiv ekipe Steaua iz Bucuresta koja će se odigrati u Našicama 19. listopada s početkom od 20 sati. Radi se o vrlo važnoj utakmici pa još jednom, možda nešto ranije, pozivamo naše vjerne navijače da dođu slijedeći vikend u dvoranu kralja Tomislava te podrže naše igrače.

Isto tako, kao što smo već pisali, ovog vikenda odigrava se među ostalim i utakmica naših mlađih rukometaša Nexe2 koja će se ovoga puta susresti s ekipom RK Slatina. Prijenos ove utakmice biti će za one koji ne stignu u dvoranu uživo na youtube RK Nexe kanalu.