Besplatna registracija

Uspješan početak priprema u nastavku sezone – Komlo vs Nexe 24:29 (10:14)

Kategorija: Ostalo

Danas su naši rukometaši RK Nexe, a u sklopu pripremnih utakmica, bili u gostima u susjednoj Mađarskoj u Komlo. Nakon odmora, iako se radi o prijateljskim utakmicama, naši Gromovi su lijepo započeli ovu godinu ubilježivši pobjedu nad Komlom 24:29 za Nexe.

U početku utakmice igralo se gol za gol, ali pri kraju prvog poluvremena naši igrači podižu tempo što domaćini očito ne mogu pratiti te stječu prednost od 4 gola razlike, pa se na odmor odlazi rezultatom 10:14 za RK Nexe.

Drugo poluvrijeme igra se dosta izjednačeno i naši igrači dosta lako drže prednost od 3 do 4 gola razlike i tako, dosta mirno privode utakmicu koja te na koncu završava s 5 golova razlike i rezultatom od 24:29 za naše Gromove.

KOMLO – NEXE 24:29 (10:14)

  • KOMLO:
    Granić, Katzirz, Hoffmann, Manojlović, Marcsek 2, Marković 4, Đurđević 1, Sunajko 4, Weber 1, Szkokan, Gebhards 5, Grunfelder 1, Kis, Obradović 3, Gajdos, Matić 3
    Trener: Peter Szabo David
  • NEXE:
    Lelić, Gadža, Leban 3, Eter 1, Zrnić 6, Mrđenović, Barišić Jaman 2, Car, Buvinić 3, Greganić 1, Jelinić 5, Lončar 1, Lavrič 2, Tomić 4, Vozab 1
    Trener: Hrvoje Horvat

SEDMERCI: Komlo 3/5, Nexe 6/6

ISKLJUČENJA: Komlo 4 minute (Katzirz, Marković), Nexe 4 minute (Jelinić, Lavrič)

Nakon ove prijateljske utakmice koja će itekako dobro doći svima da se vrate na radnu temperaturu pred nama je još nekoliko prijateljskih pripremnih utakmica. Prva je svakako u Požegi već 16.01. 2019. gdje će snage odmjeriti domaća RK Požega i naš RK Nexe, a nakon te odmah će biti odigrana i utakmica RK Nexe i RK Komlo. Moramo napomenuti, za sve one koji neće doći u Požegu, kako ćemo obje utakmice uživo prenositi na youtube kanalu RK Nexea tako ćete svoje Gromove moći pratiti i na malim ekranima.

Za kraj podsjećamo kako je upravo danas započelo Svjetsko prvenstvo u rukometu na kojem nastupa i naša reprezentacija, a u kojoj na naše veselje nastupaju i tri člana RK Nexea Marin Šipić, Ivan Vida i Halil Jaganjac što će vjerujemo svim navijačima RK Nexe još veći motiv za pratiti prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj.