Besplatna registracija

VETERANI NA TURNIRU U TUZLI

Kategorija: Ostalo

Prošli vikend u Tuzli od 22. do 24.6.2018. održan je međunarodni veteranski rukometni turnir “Rukomet na zrnu soli” u organizaciji veterana RK Sloboda Tuzla.

Naši veterani po prvi puta su sudjelovali na ovome turniru, te uz dobro druženje s ekipama donijeli i nekoliko nagrada.

Turnir je odigran na stadionu Tušanj na podlozi od umjetne trave, a sudjelovalo je 13 muških i 6 ženskih ekipa iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Makedonije i Hrvatske. Pobjednik turnira u muškoj konkurenciji je ekipa Goražda iz Bosne i Hercegovine, a u ženskoj konkurenciji ekipa Sombora iz Srbije.

Dojmove o nastupu na ovom turniru ispričao je veteran RK NEXE Ivan Dević.

Došli smo na turnir u petak te smo trebali odigrati 2 utakmice, ali su one nažalost odgođene zbog kiše te smo se većinu dana družili s ostalim veteranima i veterankama. U subotu smo odigrali dvije utakmice s BASK-om iz Srbije i s veteranima RK Konjuh Živinice. Isto tako susreli smo se s ekipom Old School iz Subotice u revijalnom tonu u kojoj smo se pomiješali s veteranima iz Živinica. Na svečanoj večeri nam je dodijeljena nagrada za Fair play i Ruka prijateljstva koja nosi ime dr. Alije Azabagića čovjeka koji je cijeli svoj život posvetio rukometu. Nagradu Ruka prijateljstva nam je uručio sin dr. Azabagića, a važno je napomenuti da smo mi prvi dobitnici ove nagrade. S ponosom mogu reći kako smo pomovirali naš klub Nexe i grad Našice te sam sretan što sam dio selekcije veterana RK Nexe. Ovim putem bih se htio zahvaliti organizatoru na odličnom turniru te se također želim zahvaliti svim veteranima i veterankama na ugodnom druženju i odličnoj igri. Vidimo se iduće godine. Poseban pozdrav Rokiju.

  • rk nexe
  • rk nexe
  • rk nexe
  • rk nexe