Besplatna registracija

VICEPRVAK NA VICEPRVAKA

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Do kraja polusezone rukometaše Nexea očekuju još četiri utakmice.
Prvu od njih igrat će danas u Pančevu protiv Dinama, viceprvaka Srbije i novaka u SEHA Gazprom ligi.
Domaćini love prvu pobjedu u svojoj dvorani, do sada su tri boda upisali samo u Novom Sadu.
Gromovima je ova utakmica odlična prilika za priključenje gornjem domu ljestvice.
U svakom slučaju, važna utakmica za obje momčadi.
Prva međusobna utakmica u povijesti ova dva kluba. Viceprvak na viceprvaka…

Hrvoje Horvat, trener RK Nexe

Naš je fokus na našoj igri u svakoj utakmici. Ovu godinu želimo završiti uspješno i zbog nas samih i zbog naših navijača. U Pančevu ćemo saznati kakvog smo karaktera. Moramo odigrati savršenu utakmicu jer znamo koliko je Dinamo dobar na svom parketu. Imamo nekih manjih problema s ozljedama pa ćemo sastav znati tek neposredno prije utakmice.

Ivan Petković, trener RK Dinamo Pančevo

Nakon dva mjeseca konačno igramo pred našim navijačima i tome se jako veselimo. Želim pozvati navijače na utakmicu, neka dođu u što većem broju. Za one koji ne znaju, Nexe se kvalificirao u skupine EHF kupa, to je klub koji je jako puno uložio u posljednjih 10 godina. Oni mogu igrati protiv bilo koga u SEHA Gazprom ligi i biti u egalu barem 50 minuta utakmice. Imaju mladog trenera koji voli igrati 7 na 6, imaju odlične pivote, Barišić Jamana kao vođu na terenu te nekolicinu mladih reprezentativaca. Bez obzira na sve navedeno, mi ćemo pokušati odigrati dobru utakmicu i što duže parirati Nexeu. Dat ćemo sve od sebe kako bi napravili iznenađenje.

Josip Jurić-Grgić, igrač RK Nexe

Vratio sam se u momčad nakon dugog vremena i osjećam se odlično iako još nisam ulovio najbolju formu. Kako bilo, u Pančevu nas očekuje zahtjevna utakmica. Ukoliko ne počnemo dobro biti ćemo kažnjeni. Sve je u našim rukama, imamo veliku priliku za nova tri boda.

Savo Slavuljica, igrač RK Dinamo Pančevo

Željni smo dokazati našim navijačima da možemo igrati protiv Nexea. Ulažemo velike napore na treninzima i sada to želimo iskoristiti u utakmici. Želio bih pozvati sve naše navijače neka dođu i daju nam podršku.

Utakmicu Dinamo-Nexe možete pogledati u izravnom prijenosu na programu Arena sporta. Početak utakmice je u 19 sati.