Besplatna registracija

BOJ ZA 6.MJESTO SEHA GAZPROM LIGE

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Korak po korak i došli smo do posljednje utakmice rukometaša Nexea u ovoj sezoni SEHA Gazprom lige.
I to ne bilo kakve. Došli smo do utakmice protiv skopskog Metalurga (utorak, 19 sati), utakmice koja će najvjerojatnije odlučiti koja će momčad sezonu završiti na šestom mjestu.
Situacija uoči tog posljednjeg kola poprilično je komplicirana jer čak tri momčadi love broj šest – Nexe, Metalurg i Gorenje.
Utakmice Nexe-Metalurg i Izviđač-Gorenje ponudit će konačan rasplet. Gromovima treba pobjeda kako bi preskočili Metalurg, ali i Gorenje ne smije do sva tri boda u Ljubuškom.
No, ovo su prvenstveno podatci koji mogu poslužiti kao tema za razgovor u kuloarima oko utakmice. Nas prvenstveno i jedino zanima pobjeda kako bi SEHA Gazprom sezonu zaključili na najbolji mogući način.
Ono što je igračima također izuzetno važno je podrška navijača. Svi bismo željeli reprizu atmosfere s utakmice protiv PPD Zagreba kada je dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a podrška s tribina dodatna snaga u rukama i nogama igrača Nexea.
Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme i uživo svjedočite još jednom rukometnom spektaklu. Ulaznice su u pretprodaji u CB Roko, Radić, Sport i Brooklyn. Cijena nepromijenjena – 20 kuna.
U utorak u sastavu neće biti Ante Gadža koji je na žalost teže ozlijeđen. Puknuće prednjeg križnog ligamenta odvojit će ga od parketa duže vrijeme. A zbog loma prsta desne ruke ostali smo i bez Tomislava Nuića. Dogodilo se to na posljednjem treningu. Što reći? Koju poruku poslati?
Sa slova krećemo na video priču RK Nexe TV-a, svoja razmišljanja o utakmici Nexe-Metalurg iznijeli su Hrvoje Horvat i Marin Sakić.