Besplatna registracija

Najava zadnje domaće utakmice u SEHA Gazprom ligi – U srijedu RK Nexe vs RK Meshkov Brest

Kategorija: SEHA Gazprom liga

U nedjelju su naši Gromovi postigli veliku pobjedu protiv RK Vardar, a u srijedu ih čeka već novi izazov domaća utakmica protiv ekipe RK Meshkov Brest u sklopu 18., a ujedno i zadnjeg kola redovnog dijela natjecanja u SEHA Gazprom ligi. Plasman na Final Four je osiguran, ali je želja odigrati još jednu lijepu utakmicu pred domaćom publikom i završiti redovni dio ove vrlo uspješne sezone u SEHA ligi s još jednom pobjedom.

Utakmica se igra u srijedu 13.3.2019. u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama s početkom od 17.30 sati te se pozivaju navijači da dođu podržati naše Gromove u zadnjoj domaćoj utakmici u SEHA ligi u ovoj sezoni.

10 besplatnih ulaznica za navijače

I ovom prilikom rukometni klub želi nagraditi svoje navijače besplatnim ulaznicama. Ovoga puta dijelimo također 10 ulaznica, a na vama je samo da na svom profilu podijelite ovu vijest i naravno napišete „Volim Gromove s Krndije”. Sretne dobitnike ćemo objaviti na dan utakmice, u srijedu 13.3.2019. oko 12 sati, a svima ostalima napominjemo kako već od sada mogu svoje ulaznice kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prijenos za one koji ne mogu doći u dvoranu će biti na Arena Sport 1 programu.