Besplatna registracija

Konferencija za novinare uoči gostovanja u Ukrajini

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Danas, rano ujutro rukometaši RK Nexe otišli su putem Ukrajine na susret 5. kola SEHA Gazprom lige Motor Zaporozhye vs RK Nexe.

Tek je početak 10. mjeseca, a sezona 2019./20. se lijepo zahuktala i mnoge utakmice su već iza nas. Nekoliko susreta u kojima su do sada nastupili naši Gromovi nisu bili posebno uspješni, ali ipak iz utakmice u utakmicu nivo kvalitete raste. To je svakako bilo vidljivo i u 3. kolu gdje smo dobar dio utakmice vrlo dobro parirali dosadašnjem prvaku Vardaru, a pogotovo na zadnjoj domaćoj gdje smo uspjeli pokazati pravu raskoš i pobijediti s visokom prednošću. Ovako pozitivnim stavom, da se iz utakmice u utakmicu naša forma povećava, treba ući i u subotnji okršaj s ekipom Motor Zaporozhye. RK Nexe i trener Hrvoje Horvat je itekako svjestan njihove snage, ali i toga da unatoč brojnim ozljedama možemo iznenaditi domaćina.

O utakmici u Ukrajini koja se igra u subotu (5.10.2019.) s početkom u 17:00 sati, na konferenciji za novinare razgovarali smo s trenerom Hrvoje Horvatom i igračem Marinom Jelinićem. Kako oni vide našu priliku i s čim ćemo se sve susresti u Ukrajini poslušajte u video prilogu koji slijedi.