Besplatna registracija

Borba za 3. mjesto u SEHA Gazprom ligi – Danas RK Meshkov Brest vs RK Nexe

Kategorija: SEHA Gazprom liga

U jučerašnjem polufinalu Final Foura SEHA Gazprom lige naši Gromovi ipak nisu uspjeli po drugi puta savladati ekipu PPD Zagreb te ih danas čeka borba za treće mjesto protiv domaćina natjecanja RK Meshkov Brest. Nakon velike borbe koju su pružili naši Gromovi u nastojanju kako bi ponovo svladali PPD Zagreb, u tome na žalost nisu uspjeli, ali ipak ne smijemo biti nezadovoljni pokazanim, jer je i ovo gdje se trenutno nalaze veliki uspjeh RK Nexe.

Isto tako, u vrlo neizvjesnoj utakmici ekipa Bresta je izgubila od ekipe Vardara iako je imala prednost domaćeg terena i veliku podršku navijača. Koliko je samo ova utakmica bila napeta govori i činjenica kako su nakon dugog vodstva RK Vardara, domaćini prešli u vodstvo, ali samo za kratko te su o ovom pobjedniku odlučivale nijanse u kojima je ovoga puta Vardar bio nešto bolji.

Što se tiče ogleda koji nas danas očekuje, možemo podsjetiti kako je RK Nexe u regularnom dijelu sezone u devetom kolu na gostovanju u Brestu pobijedio s 30:25 dok su Gromovi u Našicama u 18. kolu izgubili od Meshkova. Obje utakmice su bile vrlo napete, pa takav rasplet očekujemo i danas, s tim da se nadamo kako će naši Gromovi u ovako gustom rasporedu koji je ispred i iza njih, uspjeti naći snage te iznenaditi vrlo jakog domaćina.

Što god da se danas dogodi i tko god da danas bude bolji, ovo je svakako veliki uspjeh RK Nexe, svih ljudi koji su uključeni u rad kluba, ali i navijača koji ne odustaju od svojih Gromova ni kada dobivaju, ali ni gube. Svakako bi bilo lijepo završiti ovu sezonu u SEHA Gazprom ligi na odličnom 3. mjestu, pa se nadamo kako će trener i igrači biti dobro fokusirani na ono što ih očekuje danas na parketu.

Utakmica se igra danas u Brestu s početkom od 16:30 sati po našem vremenu, a prijenos će se moći pratiti na Arena Sport 1 kanalu.

SRETNO GROMOVI UZ ŽELJE ZA ŠTO BOLJIM PLASMANOM!