Cilj je biti bolji i otići što dalje – RK Nexe to može

Sve smo bliže još jednoj vrlo važnoj utakmici i trenucima u kojima će RK Nexe sigurno pokazati svoju snagu i kvalitetu. Naravno, radi se o KUP-u Hrvatske i polufinalnoj utakmici u kojoj će se susresti PPD Zagreb i RK Nexe.

Svi govore o KUP-u Hrvatske, ali uvjereni smo kako većinu ipak zanima upravo ovaj ogled, jer iako se ne radi još o finalu, većina zaljubljenika u rukomet govori kako je ova utakmica koja će ujedno odlučiti pobjednika cijelog natjecanja. Naravno, ne treba podcijeniti niti druga dva protivnika koji se također susreću u polufinalu, Dubravu i Čakovec, ali prema dosadašnjim pokazateljima, tko god bude bolji u prvom spomenutom susretu će najvjerojatnije osvojiti i KUP.

RK Nexe i PPD Zagreb ove su se sezone susreli nekoliko puta i od toga je RK Nexe izvukao jednu pobjedu, dok je Zagreb pobijedio u tri susreta. Iako je Zagreb favoriziran i ovoga puta, uvjereni smo kako RK Nexe ima tu kvalitetu i snagu te kako može iznenaditi. Uz to, u zadnje vrijeme igra Gromova je itekako ponovo na visokom nivou, a raspoloženje u klubu je odlično te spremno za još jedan važan korak i uspjeh u i ovako najuspješnijoj sezoni kluba. Sezona 2017./18. je bila do sada najbolja, ali ova koja se približava svom kraju je po svim pokazateljima još bolja, pa se nadamo kako bi se ovom utakmicom i pobjedom stavila točka na i.

 

Vlada optimizam – RK Nexe može osvojiti KUP

Što o svemu misli trener RK Nexe Hrvoje Horvat i kolika su njegova očekivanja pročitajte u nastavku.

Veseli nas činjenica da su susreti između RK Nexe i Zagreba postali svima interesantni te da derbi između ova dva najbolja hrvatska kluba plijene pozornost svih ljubitelja rukometa. Lijepo je znati da nas respektiraju svi, i da nakon dugo vremena dolazimo na utakmicu s puno optimizma i velikom vjerom u sebe i svoju kvalitetu. Ove godine smo pokazali da možemo pobjeđivati i bolje te kako smo spremni i za velika iznenađenja. Pritisak uopće nije prisutan, ali sigurno je da želimo odigrati utakmicu na što većem nivou. Znamo da će biti teško i da će utakmica biti nabijena s puno emocija, jer je veliki ulog u igri, pa se nadam da bi upravo ova mogla utakmica biti i najbolja koju ćemo odigrati ove godine. Zagreb je apsolutni favorit i to su pokazali u zadnjoj utakmici, ali zbog toga je i pritisak na njima, a na nama je da put Poreča ponesemo i dobru energiju i veliki optimizam. – rekao je trener Hrvoje Horvat.

Za kraj pozivamo sve navijače Gromova koji mogu da se zapute put Poreča te da 17.05. 2019. u 18 sati budu podrška našim rukometašima. Svih ovih godina Gromovi imaju veliku podršku navijača, a uvjereni smo i kako raste broj navijača, rastu i uspjesi RK Nexe. Navijači i klub idu zajedno i to je karika koja je potrebna u svim trenucima u sezoni, svim klubovima, pa tako i RK Nexe. Tko god ide u Poreč na ovaj hrvatski derbi, neka sa sobom ponese dobru navijačku opremu, očisti grlo i bude 8. igrač RK Nexe.

Sretno Gromovi!!!