Besplatna registracija

Derbi pred vratima – Osvoji ulaznicu za utakmicu u petak RK Nexe vs PPD Zagreb

Kategorija: premijer liga

Za nekoliko dana, točnije 19.04. (petak) u 17:30 sati u Našicama će se odigrati utakmica Lige za prvaka Hrvatske 5. kolo između RK Nexe i PPD Zagreba. Vječni derbi koji je u zadnje vrijeme itekako postao više od utakmice, jer snage obje momčadi nikada nisu bile izjednačenije.

Nakon odličnog početka sezone u SEHA lige gdje je RK Nexe 30.08.2018. odnio povijesnu pobjedu nad PPD Zagrebom, pred nama je u petak mogućnost da taj uspjeh ponovimo, ovoga puta u Ligi za prvaka Hrvatske. Prije ove utakmice ljestvica Lige izgleda vrlo izjednačeno, ako pogledamo dva najveća rivala, RK Nexe i PPD Zagreb, gdje s 8 bodova i svim pobjedama dijele prvo i drugo mjesto. Ova pobjeda sigurno će biti itekako važna za oba kluba, jer će mnogo toga pokazati što će biti itekako važno u ezoni koja je pred nama. RK Nexe itekako želi pokazati kako njegovi uspjesi u SEHA ligi i EHF kupu nisu slučajni te kako je možda upravo ovo godina u kojoj može zasjesti na čelo Lige za prvaka Hrvatske.

Kako se na terenu bori 7 igrača, potreban će svakako biti i onaj 8., publika koja će biti itekako važna, a vjerujemo i presudna u borbi koja nam slijedi.

Povodom toga ponovo RK Nexe organizira nagradnu igru za 10 besplatnih ulaznica, a ovoga puta će je dobiti oni koji napišu na svom profilu „Uz RK Nexe do pobjede!!!”. Sretne dobitnike ćemo objaviti u petak u toku dana.

Sretno Gromovi u novom derbiju koji je pred vratima.