Besplatna registracija

Drama do zadnje sekunde – RK Nexe2 vs RK Slatina 24:25 (13:11)

Kategorija: nexe2

Nažalost, u subotu rukometni klub Nexe2 izgubio je od nešto sretnije i u tom trenutku spretnije momčadi RK Slatina.

U dvorani kralja Tomislava u Našicama odigrano je 2. kolo 2. HRL istok u kojem su se susrele momčadi RK Nexe2 iz Našica i RK Slatina. Nakon vrlo napete utakmice, a posebno dramatičnog završetka ekipa RK Slatina odnijela je bodove iz Našica s rezultatom 24:25, dok je na poluvremenu rezultat iznosio 13:11.

Sami početak utakmice je za naše mlade Gromove krenuo dosta dobro te smo igru i razliku od dva do tri gola razlike imali skoro cijelo prvo poluvrijeme, a s rezultatom od 13:11 se tako i otišlo na odmor.

Drugo poluvrijeme gostujući rukometaši se po malo bude te uskoro dostižu našu malu prednost, a završnica postaje sve napetija te se do zadnje minute nije znalo kome idu bodovi. Nažalost, naši rukometaši u zadnjem napadu ne postižu gol, dok ekipa iz Slatine doslovno u posljednjoj sekundi to uspijeva te odnosi vrlo vrijedne bodove iz Našica s rezultatom 24:25.

Ovom prilikom želimo čestitati svima na stvarno rukometnoj poslastici koju su nam priredili, te spomenuti kako je lijepo bilo vidjeti dvoranu kralja Tomislava dobro popunjenu vjernim navijačima obje momčadi.

Kako su to doživjeli trener Ivan Tomičić te igrač Domagoj Vulić poslušajte u nastavku.