Besplatna registracija

Ekipe mladih Gromova uspješne i ovaj vikend

Kategorija: Ostalo

Prošla subota bila je rezervirana za mlađe pogone rukometnog kluba Nexe.

Prvu službenu utakmicu odigrala je ekipa Miodraga Miće Kargojevića Nexe 3 koja je u prvoj službenoj utakmici u 3. HRL istok savladala rukometni klub Mikanovci rezultatom 22:23.

Također, momčad Ivana Tomičića Nexe 2 gostovala je u Borovu u 2. kolu 2. HRL istok gdje je ostvarila pobjedu protiv domaćina rezultatom 27:29.

Bila je to prigoda da porazgovaramo s trenerima obje ekipe.

“U subotu smo u Ivankovu odigrali utakmicu protiv ekipe rukometnog kluba “Mikanovci” u sklopu 3. HRL istok. U ovu ligu smo ušli da bi naši mladi igrači imali što više utakmica i da im ovo bude razvojna liga za godine koje dolaze. U utakmicu smo krenuli neopterećeni rezultatom i cijelu utakmicu uvježbavali obranu i polaze koje radimo na treninzima. Na kraju smo, iako je bila teška i neizvjesna utakmica, upisali i prve bodove. Čestitam dečkima na zalaganju i pristupu utakmici, te na odličnom primjenjivanju stvari koje radimo na treninzima!” – izjavio je trener Kragojević.

S nekoliko riječi obratio nam se i trener Ivan Tomičić koji je analizirao utakmicu protiv ekipe iz Borova, a također se osvrnuo na utakmicu koja slijedi, onu protiv vječnih rivala iz Slatine.

“Iza nas je drugo kolo 2. HRL istok, a gostovali smo u Borovu. Odigrali smo odlično 1. poluvrijeme i nešto slabije 2. poluvrijeme. U 1. poluvremenu sve je išlo onako kako treba, čvrsta obrana, odličan Orlović na vratima, brza kontra i polukontra. U drugom dijelu utakmice smo malo stali, te su domaćini predvođeni njihovim vratarom uspjeli smanjiti razliku.

Uvelike nam stvari olakšava priključenje igrača iz prve ekipe, koji ove nastupe koriste za vraćanje forme, a samim time čine i naše jako mlade igrače boljima. Čestitke mojim momcima na pobjedi i domaćim igračima na fer i korektnoj igri.

Iduće kolo očekuje nas prava poslastica, vraćanje nekih starih dugova, protiv uvijek kvalitetne ekipe Slatine. Zadnje dvije utakmice protiv njih pokazale su rukomet dostojan malo većeg ranga od ovog drugoligaškog. Utakmica je na rasporedu u subotu u 18.00h, a još uvijek osluškujemo mjere lokalnog stožera o ulasku gledatelja na tribine.” – rekao je trener Tomičić.