Besplatna registracija

Naši Gromovi još jednom bolji od RK Komlo

Kategorija: premijer liga

RK Nexe u ovoj pripremnoj fazi za novu sezonu igrat će velik broj prijateljskih utakmica, a sve kako bi trener uhodao nove igrače te posložio najbolju ekipu za visoke ciljeve koji su postavljeni. Prva gostujuća utakmica u Mađarskoj, ujedno i uzvratna utakmica, protiv RK Komlo, završila je u korist Našičana. Sličan rezultat ostvaren je i u prvoj pripremnoj domaćoj utakmici odigranoj u Našicama, gdje je Nexe slavio sa četiri gola razlike.

Nakon prve utakmice trener gromova bio je zadovoljan, iako je rekao da treba više raditi u obrani koja mora biti čvršća, agresivnija i gušća. U ovoj fazi, ističe, teško je to dobiti jer noge su teške, ipak je prvi tjedan priprema.

RK Komló – RK Nexe 22:24 (13:12)

Dvorana Komló Sportközpont

Suci: Tamas Fekete i David Toth

Delegat: Balasz Szabo

RK Komló:

Katrisz, Csomor 1, Zobec 3, Marković 2, Balazs, Olah 3, Jerković 3, Takacs 3, Szkokan, Sunajko 3, Grunfelder, Manojlović, Vasko 2, Joga 2, Gazdos, Granić, Đurđević

Trener: Balint Kilvinger

RK Nexe:

Lelić, Car, Jelinić 1, Eter, Barišić-Jaman 4, Jaganjac 4, Severec, Dumenčić 3, Buvinić 2, Sršen 2, Vida 5, Mrđenović, Tomić 2, Peršić 1, Radovanović, Kvastek, Ćuić, Vulić

Trener: Hrvoje Horvat

Sedmerci: Komló 3/6, Nexe 2/2

Isključenja: Komló 2 minute (Katrisz), Nexe 8 minuta (Eter, Sršen, Tomić, Kvastek)

Ove dvije utakmice pokazale su slabije točke našičkih rukometaša, koje će trener pokušati ispraviti i one prednosti koje će igrači pokazati već u sljedećoj utakmici koja je na rasporedu danas u 16:30 sati. Rukometaši će svoju treću utakmicu odigrati u Csurgoi, također u susjednoj Mađarskoj, protiv istoimenog kluba. Cilj ovih utakmica je dobro razraditi momčad, jer RK Nexe, ističe svaki je kotač bitan u ovoj priči.