Gromovi tresu cijelom regijom te kreću u borbu za Kup Hrvatske – U srijedu osmina finala RK Požega vs RK Nexe

Nakon velikih uspjeha u SEHA ligi gdje je osiguran nastup u Final Fouru i EHF kupu u kojem nakon tri utakmice u grupnoj fazi imamo sve tri pobjede, RK Nexe kreće u borbu i u Kupu Hrvatske.

Rukometni klub Nexe starta u srijedu u Požegi od osmine finala, a protivnik je nama dobro poznata ekipa RK Požega, trenutno vodeća ekipa 2. HRL Istok. Prošle godine RK Nexe zaustavljen je tek u finalu Kupa, a želja kluba ove godine osvojiti je barem jedan domaći trofej.

Igrači su spremni, svi zdravi te se s pravom očekuje i pobjeda u ovoj utakmici.

Trener Hrvoje Horvat iskazao je zadovoljstvo svojim igračima i utakmicama koje je RK Nexe ostvario zadnjih tjedana, a pred utakmicu s RK Požegom također ne skriva ulogu favorita.

„Lagana priprema i ulazak u novu priču, Kup Hrvatske u kojoj ipak moramo biti vrlo ozbiljni i koncentrirani. Naravno da ćemo neke igrače odmoriti koji su bili malo više opterećeni u zadnjim utakmicama EHF kupa i SEHA lige. Isto tako se nadam da će zbog toga neki igrači koji su imali manju minutažu to dobro iskoristiti te da ćemo odigrati tih 60 minuta u Požegi ozbiljno bez prevelikih pogrešaka.”

Utakmica se igra u srijedu 27.2.2019. godine u Požegi u Dvorani Tomislav Pirc s početkom od 19. sati. Ovim putem se pozivaju navijači koji mogu da dođu u Požegu te podrže naše Gromove na ovoj prvoj stepenici u borbi za prvi domaći trofej, a za sve ostale koji neće put Požege biti će osiguran prijenos uživo na HRS youtube kanalu.