Besplatna registracija

Gromovi u lovu na nova tri boda – RK Nexe vs RK Vojvodina

Kategorija: SEHA Gazprom liga

U 6. kolu SEHA Gazprom lige, danas u 15 sati u Našicama u dvorani kralja Tomislava odigrava se susret između RK Nexe i RK Vojvodine.

Nakon što smo u 1. kolu SEHA lige na gostovanju u Novom Sadu, na iznenađenje mnogih, izgubili protiv domaćina Vojvodine, danas je vrijeme da im se revanširamo istom mjerom.

U tom nesretnom prvom kolu sigurno nismo bili na nivou na kakav smo navikli od naših rukometaša, što se odrazilo i na konačni rezultat, ali danas, smo sigurno puno spremniji kako bi pokazali pravu snagu RK Nexe. Svjesni smo kako RK Vojvodina u ovom trenutku ima jednu od najboljih ekipa u zadnjih nekoliko godina, ali i mi se iz utakmice u utakmicu dižemo i vjerujemo u naše dečke. Isto tako, uvjereni smo kako će domaći teren itekako prevagnuti i pokazati da Gromovi u Našicama teško gube bodove.

Trener Hrvoje Horvat je naglasio kako je uvjeren u našu kvalitetu iako niti danas nećemo biti kompletni.

„Sami smo sebi dužni neke stvari, jer tada u prvom kolu nismo bili onakvi kakvi smo željeli biti i kako smo se nadali započeti ovu sezonu. Ipak, od te utakmice puno smo doradili na sebi, a i uveli smo dosta promjena. Nažalost, i dalje imamo povrijeđenih igrača, ali siguran sam da ćemo imati dovoljno snage te uz dobru defanzivu, agresivnu obranu i vjernu publiku koja nas prati na svakoj domaćoj utakmici u velikom broju, osvojiti i bodove. Vrijeme je da pokažemo pravu našu snagu koja će biti ujedno i pozivnica za slijedeće utakmice koje su pred nama. Termin je malo čudan zbog televizijskog prijenosa, ali to ne znači da nećemo dati sve od sebe i da nećemo biti na nivou.” – rekao je trener Hrvoje Horvat, koji je za kraj naglasio kako raduje činjenica da nam se u sastav vraća Tomi Vozab koji nam je sigurno itekako nedostajao kroz duži period.

Nakon ovako pozitivnih komentara kako trenera, a tako i ostalih igrača s kojima smo razgovarali, s pravom možemo očekivati jako dobru utakmicu, s pregršt dobrih poteza, a na koncu i tako vrijednih bodova u SEHA ligi.

Kako bi sve bilo kako treba, potrebno je da i danas dvorana kralja Tomislava u Našicama u 15 sati bude što ispunjenija, jer su navijači upravo ono što je potrebno svakom igraču koji se bori na parketu. Našice odavno slove kao mjesto gdje se i drugi veliki klubovi raspadaju, pa smo sigurni kako niti današnjim gostima iz Novog Sada, Vojvodini neće biti lako.

Ulaznice za RK Nexe vs RK Vojvodina, osim na ulazu u dvoranu, mogu se kupiti i u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prijenos za one koji ne mogu doći na ovaj rukometni spektakl će biti na Arena Sport 3. kanalu od 15 sati.

Sretno Gromovi!!!