Besplatna registracija

Gromovi žele nastaviti pobjednički niz u EHF kupu – U nedjelju HC Eurofarm Rabotnik – RK Nexe

Kategorija: EHF kup

Nakon što su u srijedu osigurali plasman u 1/4 finale Kupa Hrvatske, za naše Gromove nema odmora i već su danas krenuli na daleki put za Bitolu u Makedoniji gdje će u nedjelju odigrati utakmicu 4. kola skupine B EHF kupa protiv ekipe HC Eurofarm Rabotnik. Nakon tri odigrana kola RK Nexe je vodeća ekipa u skupini sa sve tri pobjede i 6 bodova, Grundfos Tatabanya ima 4 boda, TSV Hannover-Burgdorf 2 boda, dok ekipa HC Eurofarm Rabotnik je još uvijek bez bodova. Četvrtom pobjedom u nizu RK Nexe bi praktično već bio na pragu osiguranja prolaska u 1/4 finale EHF kupa i ponavljanja prošlogodišnjeg velikog uspjeha. U prošlom kolu na našem terenu ekipa HC Eurofarm Rabotnik je pružala jak otpor u prvom poluvremenu koji su naši Gromovi uspjeli slomiti tek u nastavku utakmice. Sigurno je da će u Bitoli biti još teže jer će Rabotnik imati podršku svojih navijača, ali naši Gromovi su spremi i žele nastaviti pobjednički niz.

Utakmica se igra u u nedjelju 3.3.2019. u Bitoli s početkom od 19 sati, a prijenos će biti na Sport klub 2 kanalu.

SRETNO GROMOVI!

Ovog vikenda biti će aktivne i tri mlade selekcije RK Nexe. Tako u subotu u Osijeku s početkom od 13 sati mlađi kadeti igraju utakmicu 1. HMKRL Istok protiv RK Osijek. U Nedjelju u Virovitici dječaci A će odigrati dvije utakmice 1. HRLDA istok protiv ekipe Viro Virovitica 1 s početkom od 10 sati i protiv ekipe Viro Virovitia 2 s početkom od 12. sati.

Također u nedjelju u Našicama s početkom od 17 sati Nexe2 igra utakmicu 12. kola 2. HRL Istok protiv RK Orahovica te se pozivaju navijači da dođu podržati naše mlade Gromove.

Želimo puno uspjeha svim našim selekcijama!