Besplatna registracija

Gromovi žele zadržati prvo mjesto u skupini B EHF kupa – U subotu u Našicama RK Nexe – HC Eurofarm Rabotnik

Kategorija: EHF kup

Protekle subote u Našicama naši Gromovi uz gromoglasnu podršku navijača postigli su veliku pobjedu u EHF kupu protiv jake njemačke ekipe TSV Hannover-Burgdorf i zasjeli na prvo mjesto skupine B. Ove subote očekuje nas ponovno rukometni spektakl u Našicama jer RK Nexe igra utakmicu 3. kola skupine B EHF kupa protiv makedonske ekipe HC Eurofarm Rabotnik iz Bitole.

Ekipa Rabotnika za sada ima dva poraza u skupini, ali je u prvom kolu izgubila samo s tri gola razlike u gostima protiv ekipe TSV Hannover-Burgdorf te pokazala da može biti neugodni protivnik i na gostujućem terenu.

Naši Gromovi se vrijedno pripremaju za ovu važnu utakmicu i žele nastaviti pobjednički niz te učvrstiti prvo mjesto u skupini B EHF kupa.

Utakmica se igra u subotu 23.2.2019. u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama s početkom od 19.30 sati te se pozivaju navijači da dođu u što većem broju gromoglasnim navijanjem podržati naše Gromove u borbi za nove bodove u EHF kupu. Ulaznice za utakmicu se osim na ulazu u dvoranu mogu kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prijenos za one koji ne mogu doći u dvoranu će biti na Sportklubu 2.