Besplatna registracija

Humanitarno djelovanje igrača RK NEXE

Kategorija: Ostalo

Na nedavno održanom 2. Memorijalu Krešimir Ivić svoju humanitarnu stranu, kao i prošle godine, pokazali su igrači rukometnog kluba Nexe. Svojim dolaskom podržali su priču prijatelja tragično poginulog Krešimira Ivića te ovaj događaj namijenjen druženju, ali i želji za pomoći pojedincima i udrugama. Ove godine svoju donaciju predali su, zajedno sa okupljenim mještanima, udruzi Otvoreno srce iz Našica koja provodi aktivnosti namijenjene osobama s poteškoćama u razvoju.

Igrači su se ujedno podružili sa svojim navijačima te uživali u gastronomskoj deliciji, slavonskom čobancu, kojeg je kuhalo čak 50 ekipa.

Također napominjemo kako će RK Nexe danas 16.08.2019. u Našicama u dvorani kralja Tomislava  u 18 sati odigrati prvu od dvije prijateljske utakmice između RK PICK Szegeda. Drugu utakmicu RK Nexe igra u nedjelju 18.08.2019. u 17 sati s Tatranom, pa se pozivaju svi navijači da dođu u što većem broju podržati naše Gromove. Isto tako, za sve one koji ne mogu stići u dvoranu biti će organiziran i prijenos uživo na RK Nexe youtube kanalu.