Besplatna registracija

Ivan Sršen na posudbi u PPD Zagreb, a Can Çelebi novi igrač RK NEXE

Kategorija: Ostalo

Ivan Sršen na posudbi u PPD Zagreb, a Can Çelebi novi igrač RK NEXE

U tijeku priprema za novu sezonu dogodila se promjena u igračkom kadru naše ekipe.

Ivan Sršen otišao je na posudbu u PPD Zagreb, a novi igrač našeg kluba ponovno je postao Can Çelebi koji je igrao u našem klubu u sezoni 2014./2015.

Çelebi ima 28 godina, igra na poziciji desnog vanjskog, član je turske reprezentacije, a nakon odlaska iz Nexe-a igrao je u Francuskoj u Chartres Métropole Handball 28, Njemačkoj u TVB 1898 Stuttgartu, te prošle sezone u Turskoj u Göztepe Izmiru. Našeg novog/starog Groma očekujemo već u srijedu na prvom treningu.

Nekoliko riječi o posudbi našeg Sršena u PPD Zagreb te ponovnog dolaska u klub Çelebia rekao je predsjednik kluba Josip Ergović.

Josip Ergović

„PPD Zagrebu se iznenada dogodila potreba za vanjskim desnim, jer je njihov igrač Mario Vuglač odlučio prestati igrati rukomet, a Nikola Potić kojeg su doveli krajem prošle sezone iz Srbije se teško ozlijedio u utakmicama srpske reprezentacije te duže vrijeme neće moći igrati. PPD Zagreb je došao u nezavidnu situaciju da su ostali bez desnih vanjskih igrača osim mladog Josipa Vekića te su nas zamolili da li im možemo izaći u susret posudbom Ivana Sršena. Mi smo odlučili uložiti dodatne napore kako bismo njima pomogli, a ujedno da sebe ne oslabimo te smo uspjeli angažirati podjednako kvalitetnog igrača, našeg dobro znanog Can Çelebia koji je pristao doći na godinu dana u RK Nexe. Toliko će trajati i posudba našeg Ivana Sršena koji ima ugovor još dvije godine i nakon isteka sezone 2018./19. opet će postati član RK NEXE-a.

Can Çelebi je igrao za naš klub u sezoni 2014./2015. tako da se radi o provjerenom kvalitetnom igraču. Veseli nas njegov povratak u naš klub, jer kada je igrao u RK NEXE-u bio je miljenik publike, suigrača te je izvrstan sportaš i rukometaš.”