Besplatna registracija

Izvučeni dobitnici besplatne ulaznice RK Nexe vs RK Tatabany – Biti će vatreno

Kategorija: EHF kup

Još nekoliko sati dijeli nas od jedne od najvažnijih utakmica ove godine. Naime, u grupnoj fazi EHF kupa u 5. kolu danas se sastaju RK Nexe i mađarski Grundfos Tatabany. Vjerujemo da će danas u dvorani biti itekako vruće, jer smo uspjeli saznali kako mađarskoj ekipi u pomoć dolazi i velika skupina navijača kojima je također želja pomoći svom klubu. Kako kojim slučajem ne bi netko pomislio da se igra u Mađarskoj zbog povećanog broja njihovih navijača, ovim putem pozivamo sve navijače RK Nexe da danas sve podrede tome da budu u 19:30 sati u dvorani kralja Tomislava u Našicama. Vrlo je važno da dvoranu ispunimo do posljednjeg mjesta te da snažnim navijanjem budemo ono što se od nas uvijek i traži, 8. igrač koji svakom igraču daje dodatnu snagu i motivaciju za izvlačenje posljednjeg atoma snage na terenu.

Pred nama ponovo godina za pamćenje

Jasno je svima da ovom pobjedom RK Nexe ponovo kreće putem slave, a također otvaraju mu se vrata da sruši sve dosadašnje rekorde iz prijašnjih godina. Godina 2018. bila je za pamćenje, ali ova bi kako stvari stoje mogla premašiti i tu povijesnu i najuspješniju godinu i RK Nexe baciti za nekoliko stepenica unaprijed. Svi koji rade u klubu su ove sezone dali sve od sebe kako bi RK Nexe ponovo zasjao na svim hrvatskim, ali i europskim natjecanjima, pa je važno da navijači i danas dođu i pomognu da se takvo što ostvari. U zadnjih nekoliko godina naša dvorana se ispunjava do zadnjih mjesta što hvale čak i gosti koji dođu u Našice, pa je dobro da i danas bude tako.

Zbog svega rečenog, RK Nexe je i ovoga puta napravio nagradnu igru u kojoj su navijači mogli osvojiti besplatne ulaznice. Prijavio se rekordan broj natjecatelja, a putem slučajnog odabira, najsretniji su bili:

Nikolina Bošnjaković
Lea Valenčak
Zlatko Šarčević
Marinko Hipp
Ivan Volf
Marko Vida
Ana Malvić
Ilija Lučić
Boris Blazevic
Goran Bulic

Svima ostalima želimo puno sreće idući puta, a oni koji nisu osvojili ulaznicu mogu je još kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu i Caffe baru Escobar, kao i na samom ulazu u dvoranu prije početka tekme. Karata još ima, ali požurite u dvoranu što ranije kako bi osigurali najbolja mjesta te i ovoga puta bili dio spektakla o kojem će se još dugo pričati.

Utakmica počinje u 19:30 sati.

Inati se Slavonijo uz Gromove s Krndije!!!

SRETNO!!!