Besplatna registracija

Izvučeni dobitnici ulaznica za današnju utakmicu RK Nexe vs RK Spačva

Kategorija: premijer liga

Nekoliko sati dijeli nas od nove uzbudljive utakmice naših Gromova. Naime, u sklopu 7. kola Lige za prvaka Hrvatske danas će se u Našicama u dvorani kralja Tomislava odigrati susret između RK Nexe i RK Spačva iz Vinkovaca.

Do kraja prvenstva ostalo je svega četiri utakmice i od toga ova današnja koju igramo sa Spačvom, nakon toga već 12.svibnja u Poreču protiv istoimenog kluba, 25. svibnja u Našicama protiv Dubrave te kao zadnju utakmicu u 10. kolu susreću se u Zagrebu ponovo dva najjača hrvatska kluba PPD Zagreb i RK Nexe. Do te utakmice koja se igra 1. lipnja imamo dakle dvije domaće i jednu gostujuću i vrlo nam je važno biti na visini svake, te niti jednom trenutku kiksati kako bi sama završnica u Zagrebu bila što uzbudljivija.

Dakle, kao što možemo vidjeti, mjesec svibanj je pun rukometnih uzbuđenja, a osim ligaških utakmica tu je i Final Four Kupa Hrvatske, koji se igra Poreču u sklopu festivala rukometa koji se održava od 16. do 19. svibnja. Najinteresantnija utakmica za nas je svakako ona polufinalna 17. svibnja PPD Zagreb vs RK Nexe, finale prije finala, jer su akteri najjači rukometni klubovi Hrvatske.

Kako bi i dalje bili što duže s našim Gromovima i uživali u njihovim rukometnim čarolijama ovim putem pozivamo danas što više navijača da dođu i podrže naše Gromove. U svakom klubu vrlo je važna karika i navijači što RK Nexe itekako dobro zna pa je i ovoga puta organizirana nagradna igra u kojoj je trebalo napisati na društvenim mrežama „Gdje su Gromovi tu sam i ja.” Ovoga puta sretni dobitnici su:

Katarina Javorček
Milan Pavličić
Leona Mihaljević
Ana Malvić
Ljubica Gajski
Ivana-Tomislav Karaman
Ksenija Valenčak Matković
Petra Pavličić
Tomislav Štigler
Marijana Rađenović 

Čestitke dobitnicima, a svima ostalima više sreće drugi puta. Ulaznice također osim na ulazu u dvoranu možete kupiti u preprodaji i to u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu i Caffe baru Escobar.

Utakmica se igra u danas, subotu, 4.5.2019. s početkom u 19 sati, a imati ćemo i prijenos uživo na HRS youtube kanalu.

S Gromovima s Krndije do kraja!!!