Besplatna registracija

Izvučeni dobitnici za rukometnu utakmicu RK Nexe vs RK Umag

Kategorija: premijer liga

Danas nas u 19 sati u Ligi za prvaka Hrvatske, a u sklopu 6. kola očekuje domaća utakmica između naših rukometaša RK Nexe i gostiju RK Umag. RK Nexe u dosadašnjem dijelu sezone na tablici ima 8 bodova i zauzima drugo mjesto, dok je Umag na posljednjem mjestu pa nije čudno što su naši Gromovi izraziti favoriti. Ipak, niti jedan protivnik nije za podcijeniti, pa smo sigurni kako će i na ovoj utakmici biti važno igrati koncentrirano bez previše pogrešaka.

Svaki bod u prvenstvu je vrlo važan, jer želja za osvajanjem titule i dalje postoji, kao i šansa, koliko god da je ona mala. Ipak, kako se radi o nešto slabijem protivniku, vjerujemo kako će trener Hrvoje Horvat dati priliku mlađim igračima, kao i onima koji imaju manju minutažu, da pokažu što znaju.

Lijepo je za znati da su nam igrači skoro svi u pogonu, vratar Mihailo Radovanović se odlično oporavlja, trenira i to nas, a vjerujemo i njega veseli. Marko Mrđenović je također odsutan, što nam u svakoj utakmici itekako nedostaje, ali i njegov povratak će biti uskoro, dok je Tomi Vozab upravo otišao na liječenje, tako da mu želimo ovom prilikom što brži oporavak i povratak na parket. Za kraj uz odličnog Pericu Lelića, vidimo da nam se vraća i u formu i naš vratar Moreno Car što je iznimno važno za utakmice koje su pred nama.

Kao što smo prije nekoliko dana najavili, i za današnju utakmicu RK Nexe organizirana je i nagradna igra za besplatne ulaznice, a danas su sretni dobitnici:

Petra Pavličić
Sandra Murat
Ivica Jedinak
Snjezana Buconjic Jantula
Dijana Šarlija
Ana Malvić
Marina Komjetan
Tomislav Štigler

Katarina Javorček
Jadranka Mikasek

Sretno svim dobitnicima, a svima ostalima više sreće u narednim igrama. Ukoliko ulaznicu niste osvojili u nagradnoj igri, osim na ulazu u dvoranu možete je kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu i Caffe baru Escobar.

Utakmica se igra danas (27.04.2019.) u Našicama u dvorani kralja Tomislava s početkom u 19:00 sati, a ukoliko kojim slučajem ne stignete doći, prijenos će biti na HRS youtube kanalu.

Sretno Gromovi!