Besplatna registracija

Izvučeni sretni dobitnici ulaznica za današnji derbi – RK Nexe vs PPD Zagreb

Kategorija: premijer liga

Došao je i taj dan. Danas, u 17:30 sati igra se 5. kolo Lige za prvaka Hrvatske između dva najbolja hrvatska rukometna kluba, RK Nexe i PPD Zagreb.

Koliko je prašine digla ova utakmica, može se vidjeti i prema iznimnim pripremama oba kluba, a i prema medijima koji iz dana u dan pišu o srazu ova dva rukometna diva. I jednom i drugom klubu bodovi iz ove utakmice su iznimno važni, jer predstavljaju odskočnu dasku za mnoga natjecanja u sezoni koja je pred nama. Nakon 27 godina dominacije PPD Zagreba, RK Nexe je velikim trudom i zalaganjem igrača, trenera i Uprave kluba postigao to da se još jedan hrvatski klub može ravnomjerno boriti s klubovima diljem regije i cijele Europe. Iza RK Nexea su stvarno povijesne godine, a iz dana u dan pišu se i novi još uspješniji redci ovog našičkog kluba.

Kako je najavio trener RK Nexe Hrvoje Horvat, sprema se pravi muški obračun u kojem će RK Nexe dati sve od sebe kako bi protivniku pokazao snagu Gromova. Isto tako, trener, ali i igrači pozivaju što više navijača da i danas budu tu kao osmi igrač, jer samo tako, zajednički mogu cijelu atmosferu užariti do vrenja. Samo takva atmosfera dostojna je ovakvog derbija, a naši navijači itekako znaju pratiti Gromove s grmljavinom s tribina.

Kako bi i vi bili dio ovog velikog spektakla RK Nexe je i ovoga puta pripremio 10 besplatnih ulaznica za najsretnije navijače, a to su ovoga puta:

Nenad Vulic
Vitomir Blazenovic
Tomislav Malvić
Luka Mohila
Dubravka Bozic
Marija Jurčević
Tanja Jurišić-Serdar
Katarina Nina Lukačić Vuković
Ivana Javorček
Željka Hrastov

Sretno svim dobitnicima, a svima ostalima više sreće u narednim igrama. Ukoliko ulaznicu za najveći derbi hrvatskog rukometa niste osvojili u nagradnoj igri, osim na ulazu u dvoranu možete je kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu i Caffe baru Escobar.

Utakmica se igra danas (19.04.2019.) u Našicama u dvorani kralja Tomislava s početkom u 17.30 sati, a ukoliko kojim slučajem ne stignete doći, prijenos će biti na HRT2.

Idemo Gromovi uz pjesmu Inati se Slavonijo!!!