Besplatna registracija

Izvučeni sretni dobitnici za besplatnu ulaznicu RK Nexe – HC Tatran

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Kao što smo i obećali, rukometni klub Nexe odlučio je i ovoga puta nagraditi svoje najvjernije navijače besplatnim ulaznicama.

Prije nekoliko dana organizirana je nagradna igra na koju su se mogli prijaviti svi putem društvenih mreža te osvojiti ulaznicu za rukometnu utakmicu RK Nexe vs HC Tatran Prešov. Sudjelovati su mogli svi koji su u komentarima napisali „Volim RK Nexe” te su „ušli u šešir” iz kojeg smo izvlačili sretne dobitnike. Već po ovoj igri i rekordnom broju prijavljenih, moglo se vidjeti kako mnogi navijači žele biti sudionici ovog spektakla i pogledati utakmicu. Kako bi sve bilo regularno putem stranice www.random.org izvučeni su sretni dobitnici besplatne ulaznice.

Ovoga puta to su:

Svim sretnim dobitnicima čestitamo, a svoje besplatne ulaznice možete dobiti na ulazu u dvoranu prije početka utakmice, a svima ostalima želimo puno sreće drugi puta.

Utakmica RK Nexe vs HC Tatran Prešov započinje danas 03.02.2019. godine u 19 sati i vrlo je važna za RK Nexe i daljnji plasman, točnije ulazak u Final four SEHA Gazprom lige. Igrači su spremni, sada je samo na vama, našim dragim navijačima da naše Gromove podržite u što većem broju i gromoglasnim navijanjem prikažete što možemo učiniti i mi s tribina.

Sretno svima, a pogotovo našim Gromovima. Vidimo se danas u dvorani.