Besplatna registracija

Još jedna domaća rukometna poslastica – RK Nexe vs HC Eurofarm Rabotnik

Kategorija: EHF kup

Tri dana dijele nas do utakmice 3. kola skupine B EHF kupa u kojoj RK Nexe igra protiv makedonske ekipe HC Eurofarm Rabotnik iz Bitole. Naši Gromovi su vodeći u skupini B s obje pobjede dok ekipa Rabotnika za sada ima dva poraza. O snazi protivnika i očekivanjima u predstojećoj utakmici razgovarali smo s trenerom Hrvojem Horvatom i igračem Antom Gadžom.

Trener Hrvoje Horvat

„Rabotnik je odigrao jako dobro u prvoj utakmici protiv Hannovera. U drugoj pred domaćom publikom su očigledno malo pali pod pritiskom da pobjede kod kuće što je na kraju rezultiralo visokim porazom koji mislim da nije realan. Oni mogu odigrati jako dobro šest nula u defanzivnom dijelu i tu su nezgodni. U napadu imaju nekoliko pojedinaca na koje moramo obratiti dobro pažnju kako nam ne bi napravili problema. Mislim da mi s jednim pravim pristupom, ozbiljnošću i koncentracijom bi trebali utakmicu riješiti u našu korist. Očekujemo da će nas publika popratiti kao i na prijašnjim utakmicama, a sigurno je da imamo šta i za pokazati te moram iskazati kako su o dečki jako zadovoljni što se tiče posječenosti utakmica jer im i to puno znači.”

Ante Gadža

„Sigurno neće biti lagano, saznali smo da je Rabotnik promijenio trenera tako da će imati još jedan motiv više. Izgubili su prve dvije utakmice te im je ovo zadnja slamka spasa. Mi moramo pristupiti isto kao u prve dvije utakmice i ako ćemo takvi biti nadamo se pobjedi. Vjerujemo da će publika doći u istom broju kao na prethodnoj utakmici, jer ono je stvarno bilo prekrasno. Zaslužili smo i mi i oni da još jednom uživamo u lijepoj rukometnoj predstavi. Mislim da smo kao ekipa stvarno odlični u obrani i napadu tako je moj posao kao koordinatora igre stvarno lakši, jer su dečki odlični.”

Kao i do sada RK Nexe odlučio je nagraditi 10 navijača besplatnim ulaznicama. Na vama je samo da u komentar na društvenim mrežama napišete “Volim RK Nexe” te na taj način sudjelujete u nagradnoj igri za ulaznice.

Utakmica se igra u subotu 23.2.2019. u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama s početkom od 19.30 sati te se pozivaju navijači da dođu u što većem broju gromoglasnim navijanjem podržati naše Gromove u borbi za nove bodove u EHF kupu. Ulaznice za utakmicu se osim na ulazu u dvoranu mogu kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prijenos za one koji ne mogu doći u dvoranu će biti na Sportklubu 2.

Isto tako RK Nexe je od prošle godine pokrenuo program vjernosti za svoje navijače. Na svakom od navijača je samo da se besplatno registrira, preuzme aplikaciju na svoj pametni telefon te uživa u brojnim pogodnostima koje nudi članska iskaznica RK NEXE.

Registrirati se možete online na web stranici RK NEXE ili klikom na link: https://www.cashbackworld.com/hr/registration/partner/95300729