Besplatna registracija

Konferencija uoči prve ovogodišnje domaće utakmice RK Nexe vs RK Tatran

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Kao što smo već prije nekoliko dana najavljivali, a sada i ponavljamo, u nedjelju 8.09.2019. u Našicama, ŠS dvorana kralja Tomislava, odigrava se 2. kolo SEHA Gazprom lige. Po prvi puta u ovoj 2019./20. sezoni RK Nexe bit će domaćin, a u goste nam dolazi vrlo jaka ekipa Tatran Prešov.

Nakon kiksa koji nam se dogodio prije nekoliko dana u Novom Sadu gdje smo izgubili od Vojvodine, pred nama je novi izazov, ali ovoga puta na domaćem terenu. Bodovi koji su izgubljeni u gostima u Srbiji vrlo su bitni, pa je važno u nedjelju posložiti sve kockice te pred domaćim navijačima krenuti dalje s bodovima na kontu. Zbog toga, još jednom, ovim putem pozivamo i navijače da se odazovu u što većem broju, naprave užarenu atmosferu te da Našice i dalje slove kao neprobojna utvrda za svakog gosta. Uvjereni smo kako će našim rukometašima poticaj koji će dati navijači Gromova biti itekako važan, kako u ovo utakmici, a tako i u nastavku natjecanja.

Na konferenciji za novinare, koju je vodio Danko Justić, trener Hrvoje Horvat je rekao kako dvoboj koji je pred nama sigurno neće biti lagan, ali da veseli činjenica da se upravo ova utakmica igra na domaćem terenu, što je dodatna motivacija za svakog u momčadi RK Nexe.

„Vjerujem da će nam navijači dati dodatnu agresivnost da pobijedimo ekipu kao što je RK Tatran Prešov.” – rekao je među ostalim trener Horvat.

Cijelu izjavu trenera Hrvoja Horvata, kao i igrača Živana Pešića poslušajte u video prilogu koji slijed.

Isto tako, jučer smo po prvi puta fotografirali i našu kompletnu ekipu Gromova, pa vam ih ovom prilikom i predstavljamo.

Ulaznice za utakmicu RK Nexe – Tatran se osim na ulazu u dvoranu mogu kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prijenos za one koji ne mogu doći na ovaj rukometni spektakl će biti na Arena Sport 2 programu.