Besplatna registracija

Konferencija za novinare uoči 6. kola SEHA Gazprom lige – RK Nexe vs RK Vojvodine

Kategorija: SEHA Gazprom liga

U subotu 19.10.2019., u 15:00 sati, igra se 6. kolo SEHA Gazprom lige, a ovog puta u goste nam dolaze protivnici iz 1. kola – RK Vojvodina. Ovaj uvijek neugodan protivnik prema mnogim poznavateljima ovog sporta ima najjaču momčad u zadnjih nekoliko sezona tako da naše Gromove očekuje jedna neizvjesna utakmica. Novosađani se nakon 5 kola nalaze na 4. mjestu grupe A s tri pobjede i jednim porazom te utakmicom manje. A nas i veseli činjenica da se utakmica igra pred domaćom publikom te da se nakon dugog izbivanja vraća i Tomi Vozab.

Prema riječima trenera Hrvoja Horvata u prvoj utakmici se vidjelo da je Vojvodina jako dobra ekipa, a da Gromovi nisu bili na nivou na kojem su željeli biti. U međuvremenu se dosta toga promijenilo – napornim treninzima i odigranim utakmicama momčad se diže u formi i zasigurno mogu doći do novih bodova u subotnjem ogledu protiv RK Vojvodine.

Više o samoj utakmici nekoliko riječi su rekli trener Hrvoje Horvat i golman Moreno Car gdje su se osvrnuli na nadolazeći dvoboj.

Ulaznice za RK Nexe vs RK Vojvodina, osim na ulazu u dvoranu, mogu se kupiti i u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prijenos za one koji ne mogu doći na ovaj rukometni spektakl će biti na Arena Sport 3. kanalu od 15 sati.