Besplatna registracija

Konferencija za novinare uoči 8. kola SEHA Gazprom lige – RK Nexe vs HC Motor Zaporozhye

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Približava nam se i utorak kada na uzvrat Gromovima dolazi ekipa iz Ukrajine – rukometni klub Motor Zaporozhye. Naime, pred nama je 8. kolo SEHA Gazprom lige nakon kojega RK Nexe ostaju još dvije utakmice u prvoj fazi grupnog natjecanja. Postoje još velike šanse da našičani prođu dalje u drugi dio SEHA Gazprom lige, a prvi korak je pobjeda u utorak s novim bodovima na kontu. Vjerujemo kako će Gromovi uspjeti u tom naumu pošto su odigrali odličnu utakmicu na gostovanju u Ukrajini gdje je nedostajalo samo malo sportske sreće da dođu do bodova. S pozitivnim stavom treba ući u okršaj s ekipom Motor Zaporozhye. RK Nexe i trener Hrvoje Horvat su i dalje svjesni njihove snage, ali i toga da ih mogu pobijediti.

O utakmici u Našicama koja se igra u utorak (3.12.2019.) s početkom u 19:00 sati, na konferenciji za novinare razgovarali smo s trenerom Hrvoje Horvatom i igračem Franom Miletom. Kako oni vide našu priliku i koje su prednosti naše momčadi pogledajte u video prilogu koji slijedi.

Ulaznice za RK Nexe vs HC Motor Zaporozhye, osim na ulazu u dvoranu, mogu se kupiti i u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prijenos za one koji ne mogu doći na ovaj rukometni spektakl će biti na Arena Sport kanalu od 19 sati.