Besplatna registracija

Konferencija za novinare uoči nedjeljnog rukometnog spektakla RX Nexe vs RK Vardar

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Odbrojavamo još 2 dana do novog rukometnog spektakla u Našicama u kojem će u sklopu 17. kola SEHA Gazprom lige RK Nexe igrati protiv RK Vardara prvaka Europe 2017. godine i višestrukog pobjednika SEHA lige.

Uoči utakmice održana je konferencija za novinare na kojoj su trener Hrvoje Horvat i srednji vanjski Ante Gadža govorili o očekivanjima u ovoj utakmici, snazi protivničke ekipe i trenutnom stanju naše ekipe.

Hrvoje Horvat je među ostalim istaknuo.

„Želim kod ekipe vidjeti jednu dozu borbenosti, htijenja koja nas je krasila cijelu polusezonu i da ako se ukaže prilika budemo spremni upisati bodove protiv jedne ekipe kao što je Vardar”

Osmi igrač je itekako važan u ogledu s Vardarom ističe Ante Gadža.

„Nadam se da će publika doći kao u zadnje vrijeme u velikom broju i da će se tražiti karta više i da ćemo uz njihovu pomoć opet odigrati kao što smo i do sada vrhunsku domaću utakmicu te da će opet biti jedna lijepa rukometna fešta.“

Utakmica se igra u nedjelju 10.3.2019. u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama s početkom od 20.15 sati te se pozivaju navijači da dođu u što većem broju vatrenim gromoglasnim navijanjem podržati naše Gromove u borbi protiv ovog jakog protivnika. Ulaznice za utakmicu se osim na ulazu u dvoranu mogu kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prijenos za one koji ne mogu doći na ovaj rukometni spektakl će biti na Arena Sport 2 programu.

Također, kako smo jučer rekli, pristigli su šalovi koji su tako omiljeni među svim navijačima pa tako i navijačima naših rukometaša, GROMOVA S KRNDIJE. Svatko tko bude želio kupiti šal moći će to učiniti prije utakmice u nedjelju, a isto i prije svake slijedeće utakmice koje će se odigravati u Našicama.

Isto tako i ovoga puta organizirana je igra za besplatne ulaznice za nedjeljnu utakmicu. Ovoga puta je na vama samo da se registrirate online na web stranici RK NEXE ili klikom na link: https://www.cashbackworld.com/hr/registration/partner/95300729, a sretne dobitnike ćemo objaviti na dan odigravanja utakmice.

SRETNO GROMOVI I SVI ONI KOJI IH VOLE ???? ???? ????