Besplatna registracija

Konferencija za novinare uoči prve četvrtfinalne utakmice SEHA Gazprom lige – RK Nexe vs RK Vardar

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Sutra je na rasporedu još jedan rukometni spektakl – slijedi nam prva utakmica četvrtfinala SEHA Gazprom lige, a Gromovima u goste dolazi sjajna makedonska ekipa – RK Vardar. Sudeći prema prošlim utakmicama rukometnog kluba Nexe Vardar će imati jako težak zadatak u prepunoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava. Tako smo povodom sutrašnje utakmice razgovarali s trenerom Hrvojem Horvatom i Sašom Barišićem – Jamanom.

Svaka ekipa ima svoje probleme, a ja sam siguran da ćemo u nedjelju biti pravi i pružiti jednu dobru partiju sa čvrstom i agresivnom obranom s kojom ćemo doći u prednost za uzvratnu utakmicu. U prošlom dvoboju protiv Sesveta vidjelo se koliko nam nedostaje natjecateljskih utakmica, ponovit ću, nije sve idealno, ali mi ćemo odigrati u nedjelju što najbolje možemo. Što se tiče zdravstvenog kartona veseli nas činjenica da se Sršen vratio treninzima i siguran sam da će nam u završnici prvenstva pomoći, a moramo još vidjeti kako će proći rehabilitacija Marka Buvinića. Trebamo biti hrabri i puni samopouzdanja te pred domaćom publikom pokazati koliko vrijedimo.” – rekao je trener Hrvoje Horvat.

Atmosfera u ekipi je sjajna, dodatno nas je „podigla” i prethodna utakmica protiv Sesveta. Mislim da smo spremni za nedjelju i za utakmicu protiv Vardara. Ovom prilikom ću pozvati naše navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže na putu u Final four SEHA Gazprom lige. Siguran sam da posjedujemo kvalitetu za prolazak dalje što će se i vidjeti u nedjelju.” – izjavio je, između ostalog, Saša Barišić – Jaman.

I na kraju vas pozivamo sutra, 08. 03., u Sportsku dvoranu Osnovne škole kralja Tomislava od 17:00 sati da ponovno budete igrač odluke, a Gromovi su, povodom Dana žena, osigurali besplatan ulaz pripadnicama ljepšeg spola kao i poklon iznenađenja.

Ulaznice za ovaj susret se mogu kupiti, osim na ulazu u dvoranu, u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu i Caffe baru Escobar. Ukoliko nećete moći doći na utakmicu istu možete pratiti i na Arena Sport 1 kanalu.