PREKO LABINA DO UMAGA

Rukometaši Nexea sutra će u Labinu (srijeda, 20 sati) tražiti prolaz među četiri najbolje ekipe Kupa Hrvatske.
Mladi rudar je subotnjim porazom u Zadru pad na četvrto mjesto 1.HRL Jug, ali Gromove sigurno ne očekuje lagan posao u Istri. Uz podršku Kovara, Mladi je rudar posebno nezgodan na svom parketu pa utakmici treba pristupiti maksimalno ozbiljno.
Zna to trener Nexea, Hrvoje Horvat

Najvažniji će sigurno biti naš pristup utakmici. Moramo imati ispravan stav i tada problema ne bi smjelo biti. U principu, nas će se najviše pitati glede konačnog rezultata i prolaska dalje. U jednoj su utakmici uvijek moguća iznenađenja, ali mislim kako su naši igrači svjesni ozbiljnosti utakmice i odgovornosti. Očekuje nas sigurno puno dvorana i jako motivirani domaćini. Naš je cilj jasan – želimo plasman na završnicu Kupa u Umagu.

… a i naš lijevi vanjski Marin Vegar.

Moramo maksimalno ozbiljno shvatiti ovu utakmicu. Gledali smo neke njihove utakmice, nezgodni su posebice na domaćem parketu. Dobra su i iskusna momčad koju prate odlični navijači. Favoriti smo, ali moramo odigrati dobru utakmicu kako bismo to potvrdili i prošli dalje.

Utakmicu Mladi rudar-Nexe pratiti ćemo uživo na Facebook stranici našega kluba.
Nakon sutrašnje utakmice u natjecateljskom nas kalendaru očekuje stanka od mjesec dana jer doigravanje za prvaka Hrvatske počinje tek 15.travnja.