Besplatna registracija

Lijepi poklon RK Nexe svim svojim vjernim navijačima na zadnjoj domaćoj utakmici RK Nexe vs RK Dubrava

Kategorija: premijer liga

Nakon uspješno odrađene sezone 2018./2019., koja će se sigurno zlatnim slovima pisati, ali i pamtiti u svim bilješkama vezanim uz našički rukomet, RK Nexe je na slijedećoj utakmici 26.05.2019. (nedjelja) RK Nexe vs RK Dubrava odlučio počastiti sve svoje navijače.

Naime, osim što je ulaz u dvoranu za ovu utakmicu besplatan, Uprava kluba odlučila je sat vremena prije početka tekme, počastiti besplatnim pićem svu djecu i odrasle koji će i ovo nedjeljno popodne biti s klubom. Navijači Gromova to sigurno i zaslužuju, jer ovakvu podršku s tribina koju je RK Nexe dobio kako na domaćim utakmicama, ali sve više i na gostujućim ima malo koji klub u regiji.

Nije jednom rečeno kako je gostovanje u Našicama teško i kako RK Nexe u domaćim utakmicama ima neprobojnu tvrđavu koju je teško probiti tko god da dođe u naš grad. Za to su sigurno zaslužni svi oni koji rade u klubu, od igrača, trenera, Uprave, Gromova iz pozadine, ali i onih koji se nalaze na tribinama i koji nikada ne štede svoje glasnice onda kada je to najpotrebnije.

Samo da podsjetimo kako su samo ove sezone u Našicama padali veliki klubovi poput PPD Zagreba, RK Železničara, RK Steaue, RK Vojvodine, RK Vardara, RK Izviđača, RK Metalurga, RK Hannovera, RK Tatrana, RK Olympiacosa i mnogih drugih jakih klubova u regiji. Do toga sigurno ne bi došlo da nije bilo krvi i znoja na terenu igrača koji su dali posljednje atome snage, ali su i prepoznali da ih publika u Našicama voli i bodri za svaki njihov potez.

Zbog toga još jednom pozivamo sve navijače, sve one kojima srce kuca za Gromove s Krndije da u nedjelju 26. svibnja dođu sat vremena ranije (18 sati) te uživaju u zajedničkom druženju te ovom lijepom poklonu RK Nexe. Isto tako, nakon utakmice s RK Dubrava, pozivamo sve navijače da ne odlaze odmah kućama već da se ostanu družiti s navijačima, jer tako se radi u pravim obiteljima i onima koji se vole i cijene.

S Gromovima s Krndije uvijek i do kraja!!!