Na muci se poznaju junaci !

Dvije pobjede i jedan poraz bio bi najkraći mogući rezime trodnevnog boravka naših rukometaša u Zagrebu. Uvijek godi pobjeda protiv PPD-a Zagreb, pa je tako bilo i ovaj put, čemu svakako treba dodati fantastičan pristup i motivaciju cijele ekipe koja je odigrala izuzetno kvalitetnu utakmicu. Unatoč činjenici da su obje momčadi igrale bez nekolicine ključnih igrača, Zagrebaši su u četvrtak teška srca morali priznati da su Gromovi s Krndije u ovom dvoboju protutnjali Kutijom šibica.

U nastavku zagrebačke mini – turneje odigrane su utakmice protiv vrlo dobrih Premijerligaša Dubrave i Sesveta. Fizičko i mentalno pražnjenje na prvoj utakmici očito su ostavili trag na cijelu momčad, koja unatoč visokom vodstvu, do kraja susreta s Dubravom nije uspjela zadržati koncentraciju, pa su slavili domaćini.

Treća utakmica koja je odigrana jučer u Sesvetama bila je pravi ispit našičkim rukometašima s obzirom da su prethodne dvije još malo poremetile već ionako “okrnjen” roster Cvebinom pomoćniku Franji Leliću. Lakše su se povrijedili Pribetić i Rodin, Borna Manci Mičević ima problema s mišićem ruke, a bol je osjećao i Jelinić, pa su ostali morali stisnuti zube i potegnuti za cijelu ekipu. Sve čestitke našim momcima na jučerašnjoj izvedbi, jer nije jednostavno odigrati tri utakmice u tri dana, pa je tim slađa i značajnija jučerašnja pobjeda protiv vrlo dobre ekipe Sesveta koju vodi naš samozatajni Slavonac Silvio Ivandija.

U Sesvetama je bila i naša kamera, pa pogledajte nekoliko odličnih akcija iz utakmice, a nakon tekme smo razgovarali sa sportskim direktorom Vedranom Zrnićem i igračima Sašom Barišićem Jamanom i Tomislavom Severcem.