Besplatna registracija

Najava prijateljske utakmice – Utorak 29.01.2019. RK Nexe vs Csurgói KK

Kategorija: Ostalo

Rukometni klub Nexe nakon odličnog početka u nastavku sezone u SEHA Gazprom ligi i nove pobjede protiv Steaue u utorak 29.01.2019. u 17:30 sati igra još jednu prijateljsku utakmicu. Ovoga puta u goste nam dolazi ekipa iz Mađarske Csurgói Kézilabda Klub.

O ovom klubu možda naši čitatelji malo znaju, ali našim igračima i treneru Hrvoju Horvatu su itekako poznati te s njima rado odigravamo ovakve prijateljske utakmice.

Naime, kao što možemo i vidjeti mađarski klub Csurgói ima itekako lijepu rukometnu povijest prema kojoj možemo vidjeti kako se radi o vrlo kvalitetnom klubu koji se trenutno nalazi pri vrhu prve Mađarske lige. S rukometnim klubom Csurgói naš RK Nexe surađuje već duži niz godina, a ovakve pripremne utakmice održane su i prošle godine, 17.01.2018. i 20.01.2018. u Našicama pa u Mađarskoj gdje su Gromovi slavili u oba susreta.

Nekoliko rečenica o utakmici koja je sutra pred nama, igračima i reprezentativcima koji se vraćaju u klub te utakmici Nexe – Tatran Prešov rekao je i glavni trener Hrvoje Horvat.

“Utakmica koja je pred nama s Csurgói će biti za nas interesantna, jer je u pitanju još jedna priprema dok se ne kompletira cijela momčad. Važno nam je da napravimo još jednu generalnu probu pred odlučujuću utakmicu u subotu s Tatran Prešovom. Naime, sezona se SEHE lige svela na tu jednu utakmicu s Prešovom i naša je želja biti pravi te odigrati na najvećoj mogućoj razini. Zbog toga, mislimo kako je i ova pripremna utakmica s Csurgói vrlo potrebna kako bi se naši reprezentativci adaptirali na klupske obveze te što lakše prelomili taj prijelaz. Do sada smo imali fantastične pripreme i moram iskazati veliko zadovoljstvo s zalaganjem svih u klubu. Kamen temeljac koji smo položili na ovim pripremama će nam sigurno biti osnova za sve ove slijedeće utakmice koje su pred nama. Svjesni smo ipak kako neće biti lako, pripreme su bile kratke, ali mi imamo dobar roster, dosta igrača i očekujem kako će svatko svoju ulogu odraditi kako treba. Ovim putem pozivam i naše navijače da dođu i sutra i u nedjelju u dvoranu te podrže naše igrače, a imati će priliku vidjeti i naše reprezentativce Hrvatske, što će vjerujem biti i dobar magnet za ostatak polusezone. Imati takvu privilegiju i gledati utakmice koje nam dolaze, a biti će sve jedna do druge jake i zanimljive, je stvarno odlična poslastica za sve navijače Našica u dolazećoj polusezoni” – rekao je vrlo raspoložen trener RK Nexea Hrvoje Horvat.

Ovim putem pozivamo još jednom sve navijače naših Gromova da dođu sutra 29.01.2019. u dvoranu kralja Tomislava u 17:30 sati na utakmicu RK Nexe vs Csurgói KK, a i kao što je trener Horvat najavio, uživaju u rukometnim poslasticama.

Za kraj moramo napomenuti kako će se utakmica prenositi također i uživo na youtube RK Nexe kanalu, za sve one koji možda ipak neće moći doći sutra na tekmu.